FAQ

Få svar på de oftest stillede spørgsmål her.

Hvilket IKEA køkken har jeg?

Hvis du lige har købt et køkken har du købt et Metod køkken. IKEA introducerede deres nye køkkensystem Metod i foråret 2013. Hvis det er ældre er det et Faktum.

Hvis du er i tvivl om, hvilket køkken du har, kan du se det på hullerne indvendigt i skabet eller på soklens højde. Faktum skabe har en række huller langs kanten, og Metod skabe har to rækker. Desuden er soklen på Faktum 16 cm høj og soklen på Metod 8 cm høj.

Produkt

Målene på vores produkter er tilpasset specifikt til IKEAs køkkensystemer. Vi kan ikke garantere at de vil passe til andre køkkensystemer.

Men har du et ældre køkken, eller et køkken af et andet mærke, kan du få &SHUFLs design på specialmål. Kontakt os for at høre nærmere.

Alle &SHUFL-produkter er designet og produceret i Danmark.

Vores produktkoder indeholder en masse informationer om produktet. En produktkode ser typisk sådan ud: ME.VS.60×40.G1.BL

Hvis du ved hvordan du skal læse den, kan du dobbelttjekke, om du har fat i det rigtige produkt.

Den første forkortelse angiver hvilket Ikea køkkensystem, der er tale om. ME betyder Metod (IKEAs nye køkkensystem fra 2013), FA står for Faktum (der er IKEAs gamle køkkensystem).

Den næste – i dette tilfælde VS – fortæller hvilket type, der er tale om:

VS: vægskab

US: underskab

HS: højskab

SF: skuffefront

BO: bordplade

PY: pynteliste

SO: sokkel

SB: sidebeklædning

På vores produktkoder kan du se, hvor grebet på en skuffefront eller låge er placeret. Den sidste forkortelse i produktkoden angiver placeringen. Står der fx. ME.VS.60×40.G1.BL betyder det at grebet er placeret Bottom Left (BL) – altså nederst til venstre.

De andre forkortelser er:

TL (top left) – øverst til venstre

TC (top center) – øverst centreret

TR (top rigth) – øverst til højre

BC (bottom center) – nederst centreret

BR (bottom right) – nederst til højre

Du er velkommen til at kigge forbi i vores showroom i indre København.

Vi vil bare bede dig aftale tid først. Kontakt os her.

Design

Vores designer er arkitekt Kristoffer Brems, der også er medstifter af &SHUFL.

&SHUFLs farve- og materialekollektioner er udviklet, så mange af farverne og materialerne kan bruges sammen.

Men hvis du er i tvivl om den kombination, du har lavet, er du velkommen til at maile eller ringe til os. Kontakt os her

Levering

Vi leverer via en fragtmand. Ved bestilling vil du få at vide, hvilken uge vi leverer i. Vi producerer og leverer indenfor 20-25 arbejdsdage, og vores flinke leveringsservice vil kontakte dig inden, så du kan sikre at der er nogen hjemme til at modtage produkterne.

Nej, det er ikke muligt at afhente produkterne selv. Vi leverer til den adresse, du ønsker, gennem en fragtmand.

Har man få produkter, såsom en restlevering, vil den kunne afhentes i vores showroom efter aftale, men der vil stadig være fragtomkostninger forbundet med leveringen.

Når du bestiller din ordre, vil du få at vide, hvad leveringen koster. Det afhænger af hvor i landet, du skal have leveret.

Vores leveringtid er 5 uger. Dog vil den være længere i og omkring ferieperioder og helligdage.

Butik/showroom

For at minimere omkostningerne, og derved sænke priserne, har vi ikke nogen butik. Men du er velkommen til at komme forbi vores showroom i indre København. Du skal blot kontakte os først og lave en aftale. Kontakt os her

Du er velkommen til at kigge forbi i vores showroom i indre København.

Du skal bare aftale tid først. Kontakt os her.

Handelsbetingelser

Da vi producerer dine produkter specielt til dig, er der ingen returret. Da du ikke har mulighed for at fortryde dit køb, opfordrer vi dig til at gennemgå din ordre en ekstra gang for at sikre, at du bestiller de rigtige varer.

Hvis der opstår en skade på produktet under transporten til dig, tager vi naturligvis produktet retur, og producerer et nyt tid dig.

Vores handelsbetingelser kan du finde længere nede på denne side.

Tips

Hvis du har nok, kan du eventuelt skære dine rester til og bruge dem som hylder. Husk at bruge en dyksav, når du skærer, så du får et pænt snit.

Specielt om hængsler

Vi sælger og leverer ikke hængsler. Du skal huske at bestille dem med, når du køber dit Metod køkken i IKEA.

En højrehængslet låge betyder, at hængslerne sidder i højre side af skabet, når man står med front mod skabet.

Andre spørgsmål

Udover bordplader i sten, træ eller stål, som vi får produceret hos dygtige bordpladespecialister, forhandler vi kun to produkter: Quooker, den kogende vandhane, og en  bestemt vask fra Reginox, der passer flot til vores egne bordplader. Kontakt os for at høre mere.

Nej, vi har valgt at fokusere på at være dygtige til at designe og indrette smukke køkkener. Så mht køb af hårde hvidevarer anbefaler vi, at du kontakter nogen, der er dygtige til dette.

Handelsbetingelser

 

Vi opfordrer til at du læser vores handelsbetingelser grundigt igennem inden du bestiller hos os.

1. SÆLGER OG ANSVARLIG

&SHUFL ApS
Frederiksgade 1, 1.
1265 København K
Cvr. nr. 35 53 23 66

 

2. FORBEHOLD

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms-, valuta- og afgiftsændringer, prisstigninger, force majeure, udsolgte- /udgåede produkter samt leveringssvigt fra vores leverandører.

 

3. KONTAKTINFORMATION

Du er altid velkommen til at skrive til os på hello@andshufl.com eller ringe til os på telefon + 45 33 11 60 06.

 

4. PRISER

Alle vores priser er angivet med moms og alle afgifter. Vi kan ændre priserne uden varsel, med mindre vi har angivet en gyldighedsperiode.

 

5. VALG AF PRODUKTER

Som privat forbruger er du opmærksom på og accepterer, at du ikke i forbindelse med købet har modtaget nogen rådgivning om det produkt, du har købt. Du er således selv ansvarlig for dit valg af produkt og dets egnethed til at opfylde det formål, du har købt produktet til. Inden du køber, bør du læse produktbeskrivelsen for produktet grundigt igennem.

 

6. LEVERING

Vi leverer normalt inden for 20-25 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Hvis der gælder andre leveringstider, vil du få dem oplyst senest i vores ordrebekræftelse. Levering vil som regel foregå i dagtimerne.

Bemærk venligst: I og omkring ferieperioder og helligdage vil leveringstiden være længere end vores normale leveringstid. Kontakt os for at høre nærmere.

Vi leverer med fragtmand. Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark.

Vores fragtmand leverer til dit dørtrin, medmindre du aftaler andet med os.

Hvis du bestiller flere produkter kan levering ske ad flere omgange.

Du får i forbindelse med prisen for dit køb oplyst, hvad tillægget for fragt udgør, så du kender den totale pris for dit køb. Vi beregner fragten ud for en kombination af vægt, volumen og afstand.

 

7. VORES PRODUKTER

Vores produkter specialfremstilles alle efter dit særlige behov, således at produktet passer til netop dit ønske ud fra de mange kombinationsmuligheder som findes.

Inden du bestiller, anbefaler vi, at du grundigt og med professionel hjælp sikrer dig, at det produkt du bestiller er i korrekte mål og farve, da du ikke kan fortryde køb af specialfremstillede produkter.

Du har mulighed for at bestille farveprøver inden du køber. Du kan også besøge vores showroom og se vores produkter og modtage råd og vejledning, inden du foretager dit køb. Besøg i showroom sker efter aftale.

Når du køber specialfremstillede produkter, gør vi dig udtrykkelig opmærksom på, at du ikke kan fortryde købet. Du skal derfor acceptere, før dit køb kan gennemføres, at du ikke kan fortryde købet og sende produktet retur.

 

8. KOMMUNIKATION

Vi bruger din emailadresse og dit mobilnummer til at sende dig beskeder og oplysninger via email og sms. Hvis du ikke giver os lov til andet, bruger vi kun din emailadresse og dit mobilnummer til henvendelser, der har med dit køb at gøre.

Du kan give os lov til at sende dig nyhedsbreve pr. email.

 

9. RISIKOOVERGANG

Vi påtager os alene risikoen for korrekt og forsvarlig transport frem til den adresse, vi har fået opgivet af dig som leveringsadresse.

Herefter henstår produkterne for din regning og risiko. Bevisbyrden for at produkterne er gået tabt som følge af hændelig undergang påhviler dig.

 

10. MONTERING

Ved køb af &SHUFLs produkter er der ikke inkluderet montering. Hængsler med videre er ikke inkluderet.

 

11. UNDERSØGELSE OG REKLAMATION

Ved modtagelsen af dine produkter, har du pligt til inden rimelig tid at undersøge produkterne for at sikre, at de svarer til det, du har bestilt.

Medmindre bedre vilkår er anført ud for det enkelte produkt, giver vi efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle produkter. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som viser sig op til 24 måneder efter, at du modtog produktet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadelig adfærd.

Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog produktet første gang.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af produktet, hvis reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal reklamationen indsendes til os pr. brev eller email til hello@andshufl.com.

Det er også muligt at aflevere produktet personligt på ovenstående adresse efter forudgående aftale.

Når du returnerer et produkt, bedes du angive ordre- og fakturanummer på pakken, samt vedlægge kopi af ordrebekræftelse og faktura for produktet.

 

12. AFHJÆLPNING

Du kan som forbruger kræve, at vi afhjælper manglen eller leverer et nyt mangelfrit produkt, hvis reklamationen er berettiget, samt at afhjælpning/omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for os. Vi kan vælge at tilbyde dig at foretage omlevering, så du får et nyt produkt i stedet for det gamle. Kan vi ikke afhjælpe, og ønsker du ikke omlevering, går handlen tilbage. Når handlen er gået tilbage tilbagebetaler vi dig din købesum. Når vi har gjort os bekendt med din reklamation, kontakter vi dig skriftligt pr. email for at aftale det videre forløb. &SHUFL kan ikke gøres ansvarlig for følgeomkostninger ved ombytninger, reklamationer og efterleveringer.

13. RETURRET/FORTRYDELSE

Som forbruger/privat handlende har du sædvanligvis fortrydelsesret.

Du kan dog IKKE kan fortryde køb af specielt tilpassede eller specialfremstillede produkter.

 

(i) Ikke fortrydelsesret:

Når du bestiller et speciel tilpasset eller specialfremstillet produkt hos os, skal du, før bestillingen er endelig, acceptere at du IKKE har fortrydelsesret,

 

(ii) Fortrydelsesret

Ved alle øvrige (ikke specielt tilpassede og specialfremstillede) produkter, kan du fortryde dit køb, efter at du har indgået købsaftalen. Du kan kun fortryde købet af hele og ubrugte produkter. Du kan benytte dig af din fortrydelsesret ved at nægte at modtage produktet eller ved at overdrage produktet til fragtmanden/postvæsenet.

Hvis du modtager produktet, skal du have benyttet dig af din fortrydelsesret senest 14 dage efter, at du modtog produktet.

Det vil sige, at du senest på 15. dagen efter, at du modtog produktet, skal returnere det til os. Hvis den sidste dag for udøvelse af din returret falderpå en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag. Der er tilstrækkeligt for rettidig returnering, at du har overgivet produktet til en selvstændig fragtfører (fragtmand/PostDanmark) senest på sidstedagen. Husk at sikre dig fyldestgørende kvittering for overgivelsen.

Du kan kun benytte dig af din returret, hvis produktet returneres i væsentlig samme stand og antal, som da du modtog det. Fortrydelsesretten bortfalder derfor helt, hvis du har taget produktet i brug.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer produktet. Produkter returneret på efterkrav vil derfor blive afvist.

Du skal sende returproduktet til følgende adresse:

&SHUFL ApS
Frederiksgade 1, 1.
1265 København K

Du hæfter for transportskader, som skyldes dine forhold, så sørg for at transporten sker forsvarligt, herunder at produktet er forsvarligt indpakket.

Du bærer ansvaret for alle skader, der kan bebrejdes dig og som ikke er hændelige.
Når vi har haft lejlighed til at undersøge dit returprodukt, tilbagebetaler vi dig dine penge. Pengene bliver indsat på din bankkonto, hvis du har oplyst os om denne. Hvis ikke, kontakter vi dig. Vi bestræber os på at returnere pengene til dig inden for 7 hverdage, efter at vi har modtaget produkterne fra dig.

Modtager vi aldrig produktet og skyldes det forhold hos den selvstændige fragtfører, returnerer vi dine penge, når du behørigt har dokumenteret, at produktet indenfor fristen blev overgivet til en kvalificeret selvstændig fragtfører, der påtog sig at transportere produktet til os på ovenstående adresse.

Hvis vi ikke mener betingelserne for udøvelse af returret er opfyldt, så kontakter vi dig og angiver årsagen.

Hvis vi ikke kan anerkende din ret til returnering, skal du selv hente dit produkt igen. Henter du ikke dit produkt igen, så opbevarer vi dem i 30 dage fra den dag, vi endeligt har afvist at tilbagebetale dig pengene. Herefter destrueres dit produkt.

 

14. ANSVAR

&SHUFL påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse, så bestil i god tid.

&SHUFL påtager sig ikke ansvar for bortkomst af produkter i forbindelse med indsendelse/fragt af en reklamation.

&SHUFL påtager sig ikke ansvar for følgeomkostninger ved forsinkelser, ombytninger, reklamationer og efterleveringer.

 

15. RETTIGHEDER

Alle immaterielle rettigheder, herunder eneretten til tilgængeliggørelse og eksemplarfremstilling af indhold, herunder tekst, grafik og billeder, design m.m. på dette website tilhører &SHUFL.

 

16. KØB

Når du køber, kan du helt frem til betaling af første rate af fakturaen rette i dine køb og i dine oplysninger.

Vi går først i gang med at producere din ordre, når vi har modtaget første rate. Efter betaling af første rate kan der ikke rettes i ordren.

Når du afgiver en bestilling, er der først indgået en aftale, når du har modtaget vores ordrebekræftelse eller faktura og godkendt denne. Ordrebekræftelsen eller fakturaen indeholder en gengivelse af den aftale, du har indgået med os, herunder en henvisning til disse vilkår. I vores ordrebekræftelse eller faktura oplyser vi altid om din ret til fortrydelse, herunder at du ikke kan fortryde køb af specialfremstillede varer, som du har foretaget.

Hvis din bestilling er særlig omfattende, usædvanlig, eller der er andre omstændigheder, der gør, at vi ikke kan opfylde aftalen med dig, sender vi dig en kvittering for din bestilling med følgende ordlyd:

”Dette er en kvittering for, at vi har modtaget din bestilling. Der er særlige forhold ved din bestiling, som vi behøver at undersøge. Når vi har undersøgt dine særlige forhold, sender vi dig en ordrebekræftelse, hvis vi kan acceptere din bestilling. Hvis ikke, sender vi besked herom.”

 

17. BETALING

Du betaler ved at overføre penge til vores konto i Sydbank. Reg.nr: 6824 Kontonr.: 0001017943 med tydelig angivelse af fakturanummer og navn.

Din ordre sættes i gang, når du har betalt 50% af fakturabeløbet. Det resterende beløb skal betales samme dag, som orden bliver leveret til dig, eller senest dagen efter.

 

18. BRUG AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Den dataansvarlige for dine oplysninger er &SHUFL ApS, cvr. nr. 35 53 23 66.

Vi indsamler kun oplysninger om dig via vores hjemmeside. Det vil sige, at vi kun har de oplysninger om dig, som du selv har givet os. Vi bruger alene disse oplysninger til at opfylde aftalen med dig eller til at sende dig information (du kan altid framelde dig denne service).

Vi opbevarer dine oplysninger så længe du handler hos os og i op til 5 år efter, at du sidst har haft kontakt med os.

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til nogen udenfor &SHUFL.

 

19. AFVISNING AF KØB

Vi forbeholder os ret til at afvise at handle med dig, hvis du gentagne gange har returneret købte produkter, eller hvis vi af andre væsentlige grunde ikke ønsker at sælge til dig.

 

20. GYLDIGHED

Disse vilkår er gældende for køb foretaget efter den 1. december 2013.