fbpx

    Shop

FAQ

Få svar på de oftest stillede spørgsmål her.

Hvilket IKEA køkken har jeg?

Hvis du lige har købt et køkken har du købt et Metod køkken. IKEA introducerede deres nye køkkensystem Metod i foråret 2013. Hvis det er ældre er det et Faktum.

Hvis du er i tvivl om, hvilket køkken du har, kan du se det på hullerne indvendigt i skabet eller på soklens højde. Faktum skabe har en række huller langs kanten, og Metod skabe har to rækker. Desuden er soklen på Faktum 16 cm høj og soklen på Metod 8 cm høj.

Produkt

Målene på vores produkter er tilpasset specifikt til IKEAs køkkensystemer. Vi kan ikke garantere at de vil passe til andre køkkensystemer.

Men har du et ældre køkken, eller et køkken af et andet mærke, kan du få &SHUFLs design på specialmål. Kontakt os for at høre nærmere.

Alle &SHUFLs kollektioner er designet og produceret i Danmark. Bestikbakkerne er designet af &SHUFL, og både de og træskufferne er produceret i Europa, og lavet i massivt træ fra europæiske skove.

Vores produktkoder indeholder en masse informationer om produktet. En produktkode ser typisk sådan ud: ME.VS.60×40.G1.BL

Hvis du ved hvordan du skal læse den, kan du dobbelttjekke, om du har fat i det rigtige produkt.

Den første forkortelse angiver hvilket Ikea køkkensystem, der er tale om. ME betyder Metod (IKEAs nye køkkensystem fra 2013), FA står for Faktum (der er IKEAs gamle køkkensystem).

Den næste – i dette tilfælde VS – fortæller hvilket type, der er tale om:

VS: vægskab

US: underskab

HS: højskab

SF: skuffefront

BO: bordplade

PY: pynteliste

SO: sokkel

SB: sidebeklædning

På vores produktkoder kan du se, hvor grebet på en skuffefront eller låge er placeret. Den sidste forkortelse i produktkoden angiver placeringen. Står der fx. ME.VS.60×40.G1.BL betyder det at grebet er placeret Bottom Left (BL) – altså nederst til venstre.

De andre forkortelser er:

TL (top left) – øverst til venstre

TC (top center) – øverst centreret

TR (top rigth) – øverst til højre

BC (bottom center) – nederst centreret

BR (bottom right) – nederst til højre

Du er velkommen til at kigge forbi i vores showroom i indre København.

Vi vil bare bede dig aftale tid først. Kontakt os her.

Design

Vores designer er arkitekt Kristoffer Brems, der også er medstifter af &SHUFL.

&SHUFLs farve- og materialekollektioner er udviklet, så mange af farverne og materialerne kan bruges sammen.

Men hvis du er i tvivl om den kombination, du har lavet, er du velkommen til at maile eller ringe til os. Kontakt os her

Levering

Vi leverer via en fragtmand. Ved bestilling vil du få at vide, hvilken uge vi leverer i. Vi producerer og leverer indenfor 20-25 arbejdsdage, og vores flinke leveringsservice vil kontakte dig inden, så du kan sikre at der er nogen hjemme til at modtage produkterne.

Nej, det er ikke muligt at afhente produkterne selv. Vi leverer til den adresse, du ønsker, gennem en fragtmand.

Har man få produkter, såsom en restlevering, vil den kunne afhentes i vores showroom efter aftale, men der vil stadig være fragtomkostninger forbundet med leveringen.

Når du bestiller din ordre, vil du få at vide, hvad leveringen koster. Det afhænger af hvor i landet, du skal have leveret.

Vores leveringstid er 5-8 uger. Dog kan den være længere i og omkring ferieperioder og helligdage. Kontakt os og hør nærmere.

Butik/showroom

For at minimere omkostningerne, og derved sænke priserne, har vi ikke nogen butik. Men du er velkommen til at komme forbi vores showroom i indre København. Du skal blot kontakte os først og lave en aftale. Kontakt os her

Du er velkommen til at kigge forbi i vores showroom i indre København.

Du skal bare aftale tid først. Kontakt os her.

Handelsbetingelser

Da vi producerer dine produkter specielt til dig, er der ingen returret. Da du ikke har mulighed for at fortryde dit køb, opfordrer vi dig til at gennemgå din ordre en ekstra gang for at sikre, at du bestiller de rigtige varer.

Hvis der opstår en skade på produktet under transporten til dig, tager vi naturligvis produktet retur, og producerer et nyt tid dig.

Vores handelsbetingelser kan du finde længere nede på denne side.

Tips

Hvis du har nok, kan du eventuelt skære dine rester til og bruge dem som hylder. Husk at bruge en dyksav, når du skærer, så du får et pænt snit.

Specielt om hængsler

Vi sælger og leverer ikke hængsler. Du skal huske at bestille dem med, når du køber dit Metod køkken i IKEA.

En højrehængslet låge betyder, at hængslerne sidder i højre side af skabet, når man står med front mod skabet.

Andre spørgsmål

Udover bordplader i sten, træ eller stål, som vi får produceret hos dygtige bordpladespecialister, forhandler vi kun to produkter: Quooker, den kogende vandhane, og en  bestemt vask fra Reginox, der passer flot til vores egne bordplader. Kontakt os for at høre mere.

Nej, vi har valgt at fokusere på at være dygtige til at designe og indrette smukke køkkener. Så mht køb af hårde hvidevarer anbefaler vi, at du kontakter nogen, der er dygtige til dette.