fbpx

    Shop

Åh, klimaet – det er jo helt uoverskueligt. Ja, det er ikke særligt nemt! Men hvert skridt tæller, og alle kan gøre noget.

Hos &SHUFL vil vi gøre en forskel og skabe en grøn dagsorden. Vi har udpeget tre indsatsområder, hvor vi kan hjælpe hinanden med at bidrage til et bedre klima. Hvor bæredygtighed vægter lige så højt som design og pris i valget af et nyt køkken. Det kræver: Transparens, Produktudvikling og Genbrug.

We were the first to hack IKEA kitchens now we want to hack for a better future

1. Transparens

Vi ønsker at være åbne og ærlige omkring hvad vores produkter koster i klimabelastning. Det giver dig mulighed for at vælge ikke bare ud fra stil og økonomi, men også miljø.

2. Produktudvikling

Vi vil forbedre vores eksisterende produkter og udvikle nye, grønnere kollektioner.

3. Genbrug

Har du et køkken, der trænger til en udskiftning udenpå, men hvor det indre egentlig ikke fejler noget? Så kan vi hjælpe dig med nye fronter og overfalder, og sammen spare klimaet for en stor mængde CO2, hvis du beholder de eksisterende moduler. Vi kan producere til de fleste nye køkkensystemer.

Læs mere om vores koncept &SHUFL keep her.

Vi vil være frontrunnere på den grønne omstilling i vores branche. Vi har kickstartet processen ved at kortlægge &SHUFLS CO2 udledning og indhente data fra alle vores leverandører og producenter. I samarbejde med erfarne miljø-konsulenter har vi behandlet denne data og på baggrund heraf defineret &SHUFLs bæredygtigehedsstrategi, udfra de områder, hvor vi kan gøre størst mulig forskel hurtigst muligt.

koekken i CO2

Kom ind i vores showroom og se hvor meget et køkken koster i CO2