fbpx

    Shop

grøn dagsorden

Åh, klimaet – det er jo helt uoverskueligt. Ja, det er ikke særligt nemt! Men hvert skridt tæller, og alle kan gøre noget.

Hos &SHUFL vil vi gøre en forskel og skabe en grøn dagsorden. Vi har udpeget tre indsatsområder, hvor vi kan hjælpe hinanden med at bidrage til et bedre klima. Hvor bæredygtighed vægter lige så højt som design og pris i valget af et nyt køkken. Det kræver: Transparens, Produktudvikling og Genbrug.

1. Transparens

koekken baeredygtigt design

Vi vil være åbne og ærlige omkring hvad vores produkter koster i klimabelastning, så det bliver let at tage informerede valg.

2. Produktudvikling

groent baeredygtigt koekken

Vi vil forbedre vores eksisterende produkter og udvikle nye, grønnere kollektioner.

3. Genbrug

baeredygtigt koekken

Vi vil øge muligheden for at forny gamle køkkener, og spare klimaet ved at minimere nyproduktion.

Læs om vores nye upgrade koncept

Vi har kickstartet processen, ved at deltage i et EU-støttet projekt om grøn, cirkulær omstilling af danske virksomheder. Vi har kortlagt &SHUFLs COudledning ved at indhente data fra alle vores leverandører og producenter og i samarbejde med Lendager Group behandlet dem på baggrund af tilgængelige data fra eksempelvis EPD Danmark. Vi har derefter defineret &SHUFLs bæredygtighedsstrategi ud fra dogmet – hvor kan vi gøre størst mulig forskel hurtigst.

Vi er ikke perfekte – men vi er ambitiøse. Det er en proces vi er startet på og vi er dermed ikke i mål med det hele endnu. Det vil tage tid og det er et meget komplekst område. Vi ønsker at gøre en forskel og har sat os for at gøre det nemmere for vores kunder at købe køkken på en grøn og mere bæredygtig måde.

koekken fronter sorte og graa &SHUFL

Månedens grønne tip til dig der gerne vil købe med omtanke

Grøn anbefaling December 2021

 


Genbrug  

Start altid din køkkenproces med at få et overblik over om der er noget i dit nuværende køkken der kan genbruges. Husk at vi kan hjælpe dig med kun at skifte dine eksisterende fronter, hvis skabe og skuffe ikke fejler noget.


Kom ind i vores showroom og se hvor meget et køkken koster i CO2