fbpx

    Shop

Designet af os. Snedkerlavet i Danmark.

Shuflet af dig.

 &SHUFL er køkken-, garderobe- og badløsninger, der er designet og produceret i Danmark. Vi hjælper dig med at få det køkken du drømmer om. Vores løsninger er skræddersyede til IKEAs systemer, men vi kan også producere til andre køkkener. Kontakt os og book et møde med vores køkkenarkitekter, så er du på vej.

koekken trae fronter egetrae

wood

Skaber masser af liv og glød i dit køkken.

koekken fronter laminat hack

laminat

Tåler hverdagen og findes i mange farvemuligheder.

koekken fronter sorte og graa &SHUFL

raw

Rå og ærlig kollektion

&SHUFL koekken fronter hack

painted

Kollektion med et unikt udvalg af farver.

&SHUFL koekken hack fronter koekkenlaager

linoleum

Et naturprodukt, som føles varmt, eksklusivt og blødt.

Snedkerlavet i Danmark.

 Alle &SHUFLs køkken kollektioner produceres på danske snedkerier – det synes vi giver bedst mening. De gode danske håndværkstraditioner og det tætte samarbejde mellem vores designere og snedkere er det, der sikrer den høje kvalitet i produktet. Og så bevarer vi arbejdspladserne i Danmark.

I udviklingen af designet arbejder vi med ét enkelt design og en bevidst brug af kvalitetsmaterialer.

Uanset hvilket materiale du vælger, så har alle låger og fronter kerne og kanter af massiv mdf, der er behandlet så kanten får en mat overflade. Derudover har de &SHUFLs signatur: det ikoniske greb. 

De integrerede greb er behagelige at tage fat i, også når tunge døre som køleskab og fryser skal åbnes. Og det enkle design gør, at alle vores materialer og farver kan mikses præcis som du vil. Det er det, vi kalder at shufle.