fbpx

    Shop

Linoleum colour samples

kr. 100

Linoleum sample-sæt

12 stk farvesamples (8 x 6 cm)

Fuldt sample-sæt med alle 12 linoleumsfarver i &SHUFLs linoleumskollektion. Linoleum er et af vores mest populære materialer. På grund af den bløde overflade giver linoleum bedre akustik, og materialet er desuden antistatisk og naturligt antibakterielt. I modsætning til mange andre materialer kan man ikke se fedtfingre på linoleum – heller ikke på de mørke overflader. Som mange andre naturprodukter kræver linoleum en lille smule kærlighed for at holde sig ekstra lækkert. Til gengæld kan de fleste småridser rettes op, netop fordi materialet er til at arbejde med.

Om kollektionen: Alle produkter i kollektionen har linoleum på for- og bagside, en massiv kerne af sort mdf og matte sorte kanter. Og som alle andre &SHUFL-produkter er de naturligvis snedkerlavet i Danmark. 

Læs mere her om &SHUFLs linoleum kollektion.


Fragt: Gratis
Leveringstid: 1-4 hverdage
Bemærk: Vi refunderer udgiften til køb af samples, når du køber køkken, garderobe og lign. – du skal blot gøre os opmærksomme på det.

Vi sender dig en sms, når din pakke med samples er sendt afsted. Som udgangspunkt sender vi farvesamples hjem til din postkasse.

Varenummer: SMPL.LI Kategori: