fbpx

    Shop

3 skridt til dit nye køkken, garderobe og bad

1. 

LAD DIG INSPIRERE I VORES SHOWROOM

Uanset om du allerede ved hvordan dit nye køkken skal se ud eller om du er helt i vildrede, så start med at lade dig inspirere i vores showroom.

Book en tid med en af vores arkitekter eller kom forbi uanmeldt og kig på farver og materialer og føl forskellen mellem de forskellige kollektioner. Mærk hvordan grebet føles i hånden. Se farverne i levende live. Og snak dine køkkenplaner, tidsramme, budget og meget mere igennem med vores arkitekter.

2. 

VÆLG DIN LØSNING OG FÅ ET TILBUD

Vælg den kombination og løsning, der passer bedst til dine ønsker og drømme.

Hvis du allerede ved hvordan dit køkken skal se ud, så kan vi hurtigt lave et tilbud ud fra din egen skitse eller tegning.
Vores arkitekter vil også elske at hjælpe dig til hvordan du bedst indretter dit køkken, og hvilke farver og materialer der skal indgå. Vi elsker at udfordre dig, så du får lige præcis det køkken, du går og drømmer om. Du er selv projektleder, men vi skal nok holde dig i hånden.

Så snart du har godkendt tilbuddet er vi klar til at producere dit nye køkken.

3. 

LEVERING OG MONTERING

Bestilling af IKEA, opsætning og montering.

Mens vi har travlt med at producere dine snedkerfronter og bordplader sørger du selv for bestilling af IKEAs dele.

Priseksempler

Pris som vist 24.900 kr. inkl. moms.

&SHUFL koekken fronter
Pris som vist 40.900 kr. inkl. moms.

&SHUFL køkken fronter
Pris som vist 28.400 kr. inkl. moms.

Renovering af dit eksisterende køkken?

Viste du at vi også kan give dit eksisterende køkken en makeover – det behøver ikke være fra Ikea.

Om os

Nytænkning i køkkenbranchen

&SHUFL blev skabt i 2013, fordi vi syntes, at der var brug for at gøre tingene på en ny måde i køkkenbranchen. Det gør vi sådan set stadigvæk.

Der er alt for mange ens køkkener – og mere fokus på tilbudskampagner på kunstigt høje priser, end på at skabe personlige køkkener, der kan fås i høj kvalitet til en rimelig pris – hver dag, året rundt. Derfor har vi:

Fokus på at tænke smart

Hvorfor købe dyre inderskabe, der alligevel er skjult det meste af tiden? IKEA laver et fremragende produkt med 25 års garanti til en fantastisk pris. Og vores snedkerfremstillede produkter udenpå IKEAs indmad er en ret smart kombination, hvis vi selv skal sige det.

 

Uendelige muligheder for at skabe et personligt, skræddersyet køkken

Du kan mikse og matche hele vores palette af farver og materialer, så du får dit helt eget udtryk. Desuden specialproducerer vi i næsten alle tænkelige mål, så vi kan tegne unikke løsninger specielt til dig.

Arkitektrådgivning på alle projekter

Vi ved, at det kan være svært at skulle igang med et nyt køkken. Så hvis du har brug for det, rådgiver og hjælper vores arkitekter dig gennem hele processen, så du får lige præcis det køkken, du går og drømmer om. Du er selv projektleder, men vi skal nok holde dig i hånden.

Ingen tilbudskampagner

Vi sælger vores køkkener til den bedst mulige pris, og har ingen mellemled, der skal tjene undervejs. Vi kører ingen tilbudskampagner, og giver ikke rabat på vores køkkener.

Ingen forventninger om, at alle kunder skal udskifte hele deres køkken.

Hvis det bare er fronter og bordplader, der er blevet lidt trætte – ja, så skifter vi kun dem. Det synes vi giver mening for både miljøet og økonomien.

Danmarks første IKEA hackere

&SHUFL var Danmarks første IKEA køkkenhackere. Men i dag tilbyder vi også &SHUFL til IKEAs garderobesystem Pax og badmøbel-serien Godmorgon.

Og skulle du have et køkken, der ikke er fra IKEA, men som stadig trænger til en opgradering, så kontakt os – måske kan vi også hjælpe dig.