fbpx

    Shop

Tre træsorter, uendelige muligheder

&SHUFLs wood-kollektion består af tre træsorter: elm, eg og røget eg.

De er udvalgt, så man kan bruge én type træ på hele køkkenet, mikse og matche de forskellige slags, som man ønsker – eller kombinere dem med &SHUFLs andre kollektioner. Uanset hvad man vælger, bliver resultatet personligt og unikt.

Alle produkter i kollektionen har træfiner på for- og bagside, og kan, som en nyhed, enten fås med kanter af træfiner, så der er træ på alle sider og kanter, eller med matte sorte kanter og en massiv kerne af sort mdf.
Som alle andre &SHUFL-produkter er kollektionen naturligvis snedkerlavet i Danmark.

Træsorterne er omhyggeligt udvalgt for at sikre den bedst mulige kvalitet og det smukkeste udseende. Resultatet er et produkt med stærke rødder i dansk design, der føles lige så eksklusivt, som det ser ud.

FINER – wood

ELM

EG

RØGET EG

Vær opmærksom på at farverne på din skærm
kan afvige fra den faktiske farve på fineren.

Inspiration

&SHUFL snedker koekken
Et køkken med fronter i egetræ skaber masser af varme. Bordplade i linoleum.
&SHUFL snedker koekken
Træfronter i egetræsfiner med greb i messing.
&SHUFL snedker koekken
Smukke træfronter i egetræ til dit nye eller eksisterende køkken.

Priser

Som standard producerer &SHUFL til alle IKEAs køkkenformater – både Metod, der er det nuværende system, og det ældre Faktum, der blev solgt frem til starten af 2014. Men vi kan også lave til andre køkkenmærker, så du kan få smukke fronter i snedkerkvalitet, der tilpasses dit eksisterende køkken. Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på specialmål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken, bad eller garderobe.

Se alle kollektioner her

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve