fbpx

    Shop

Laminat sample-sæt

DKK 50

Laminat sample-sæt

12 stk farvesamples (8 x 6 cm)

Farve sample-sæt med 12 farver fra &SHUFLs laminatkollektion. Farvepaletten er nøje udvalgt til at kunne holde i mange år. Farverne er matte med lav refleksion, og materialet er slidstærkt og modstandsdygtigt overfor bakterier. Laminat er stort set vedligeholdelsesfrit og kan til daglig bare rengøres med vand og evt. lidt sæbe. Så bliver det ikke nemmere.

Vi udvider i øjeblikket vores laminatsortiment til 20 kuraterede farver. Nye farver bliver tilføjet vores prøvesæt i takt med at vi får dem hjem. I øjeblikket er 12 ud af de 20 farver med i dette sæt.

Om kollektionen: Alle produkter i kollektionen har laminat på for- og bagside, en massiv kerne af sort mdf og matte sorte kanter. Og som alle andre &SHUFL-produkter er de naturligvis snedkerlavet i Danmark.

Læs mere her om &SHUFLs laminat kollektion.


Fragt: Gratis
Leveringstid: 1-4 hverdage
Bemærk: Vi refunderer udgiften til køb af samples, når du køber køkken, garderobe og lign. – du skal blot gøre os opmærksomme på det.

Vi sender dig en sms, når din pakke med samples er sendt afsted. Som udgangspunkt sender vi samples hjem til din postkasse.

Varenummer (SKU): SMPL.LA Kategori: