Et naturprodukt der føles varmt og blødt

Hvornår har du sidst strøget hånden henover dine køkkenfronter, fordi de er lækre at røre ved? Det får du lyst til med linoleum, der har nogle helt unikke egenskaber. En særlig taktilitet, der gør den behagelig at røre og have som underlag, og en mathed, der giver de smukke farver en særlig glød og udstråling.

Som en særlig lækker detalje, har vores linoleumsprodukter linoleum på både for- og bagside.

FARVER – linoleum

MIDNIGHT BLUE

SMOKEY BLUE

BURGUNDY

CONIFER

OLIVE

PISTACHIO

POWDER

VAPOUR

ASH

PEWTER

MUSHROOM

CHARCOAL

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve. Kontakt os, hvis du har lyst til at komme forbi og se dem i vores showroom, eller ønsker at få tilsendt udvalgte farver.

Om materialet

Linoleum er et af vores mest populære materialer. På grund af den bløde overflade giver linoleum bedre akustik, og det er desuden antistatisk og naturligt antibakterielt. I modsætning til mange andre materialer, kan man ikke se fedtfingre – heller ikke på de mørke overflade.

Som mange andre naturprodukter kræver linoleum en lille smule kærlighed for at holde sig ekstra lækkert. Til gengæld kan de fleste småridser rettes op, netop fordi materialet er til at arbejde med.

Inspiration

Linoleumskøkken med køkkenø i farven charcoal. Køkkenøen giver både meget ekstra bordplads og indeholder vinskab, hylder til yndlingstingene og siddepladser til køkkenskriveren og børnene.
Det kan være godt med ekstra arbejdslys nogle steder i køkkenet. Her er behovet løst ved at sætte en fin, fleksibel lampe op på væggen.
En indbygget bænk med ekstra opbevaring kan både skabe et hjørne, hvor man kan sidde i ro og fred og læse en god bog, og give ekstra siddepladser, når der er mange gæster.

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve