Udforsk de mange smukke laminatfarver

Vi har 24 smukke farver til dine nye køkkenfronter. Farverne spænder fra de gråbrune og gule toner over til de mere modige klare blå og røde farver. De kan kombineres på kryds og tværs og blandes med andre materialer som fx træ og sten til dit eget helt unikke udtryk.

Et køkken i laminat er både smukt og praktisk, da det stort set er vedligeholdelsesfrit og kan til daglig bare rengøres med vand og sæbe. I modsætning til hvad mange tror, er laminat ikke et plastprodukt. Det produceres ved at presse mange lag papir meget hårdt sammen, hvilket gør det meget modstandsdygtigt overfor ridser, buler og generel slid. Og når det om mange år er færdig med at være køkken, kan det indgå i genbrugsproduktion af spånplader, og genopstå som nyt køkken.

Vores køkkenfronter i laminat produceres på danske snedkerier og er opbygget, så du får farve både på for- og bagsiden af fronten. Således er der noget smukt at kigge på, når du åbner skuffen eller skabet. Er du i tvivl om de mange muligheder, og hvordan du finder den helt rigtige kombination af farver og materialer til dit projekt, så tag kontakt til os – vores arkitekter vil elske at hjælpe dig videre.

BOOK DESIGNMØDE

FARVER – formica Laminat

BLAZE RED
TERRACOTTA
OCEAN GREY
JUST ROSE
&SHUFL koekken kabinetter i farver
PALE GOLD
LILAC
FOX
CHINA BLUE
laminat farve adobe
ADOBE
SILVER
CLEMENTINE
&SHUFL koekken kabinetter i farver
OYSTER GREY
SEED
POSSUM
OPAL
laminat farve eathernware
EARTHENWARE
PORCELANA
JUST GOLD
LEAD
FOSSIL
Laminat farve Cafe
CAFE
Laminat farve Sandstone
SANDSTONE
Laminat farve Artic blue
ARCTIC BLUE
laminat farve just blue
JUST BLUE

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

Laminat fås med massive trækanter i ask, eg, sort eg, røget eg eller med farvede ABS kanter i enten samme eller anden farve end overfladen.

BESTIL FARVEPRØVER

Få greb om køkkenstilen

Skab dit eget udtryk

Med &SHUFL får du friheden til at skabe dit eget personlige udtryk i dit nye køkken. Med vores udvalg af farver og materialer kan du lade din kreativitet få frit spil både på overfladerne og i kabinetterne. Udforsk vores sortiment af greb, bordplader, kabinetter, kanter og træskuffer, og se hvordan du kan samle de forskellige elementer til et køkken, der er unikt og afspejler din personlige stil. Vi hjælper dig også gerne på vej, så vi sammen kan skabe et køkken, der er skræddersyet til dig.

Det enkle design gør, at alle vores materialer og farver, greb, træskuffer og bordplader kan mikses præcis, som du vil. Det er det, vi kalder at shufle. Læs meget mere om alle dine valgmuligheder herunder. 

FARVER – Fenix laminat

Vores kollektion består ligeledes af 8 særligt udvalgte farver i Fenix laminat som er kendt for sine fremragende egenskaber. Dette innovative materiale kombinerer en blød og mat berøringsflade med en unik holdbarhed og modstandsdygtighed over for ridser og fingeraftryk.

NERO INGO
BLU FES
GRIGIO LONDRA
BIANCO COS
Fenix laminat farver
ROSSO PURJAI
GRIGIO EFESO
CASTORO OTTAWA
VERDE COMODORO

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

Fenix fås med massive trækanter i ask, eg, sort eg, røget eg eller med farvede ABS kanter i enten samme eller anden farve end overfladen.

ALLE &SHUFLS KØKKEN KOLLEKTIONER PRODUCERES PÅ DANSKE SNEDKERIER – DET SYNES VI GIVER BEDST MENING. DE GODE DANSKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER OG DET TÆTTE SAMARBEJDE MELLEM VORES DESIGNERE OG SNEDKERE ER DET, DER SIKRER DEN HØJE KVALITET I PRODUKTET. 

BOOK DESIGNMØDE

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Kom ind og se kollektionerne i vores showroom eller bestil en farveprøve

KONTAKT OS