fbpx

    Shop

Dit ikeahack køkken

Få den lækreste snedkerkvalitet til dit ikeahack-køkken.

Hos &SHUFL får du smukke køkkenløsninger, der er produceret i Danmark.

&SHUFL er Danmarks første og originale ikeahack. Grundlagt i 2013, fordi vi syntes, at der var brug for nytænkning i køkkenbranchen. En branche der var præget af ensartet design, hvide køkkener og tilbudskampagner med kunstigt oppustede priser. Vi ville skabe personlige køkkener i høj kvalitet til en rimelig pris – hver dag, året rundt. Og det har vi gjort med stor succes lige siden.

Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et ikeahacket køkken i bedste snedkerkvalitet – produceret til dig på danske snedkerier. IKEA laver et fremragende produkt med deres kabinetter, der har 25 års garanti, og en rigtig god pris. &SHUFL udenpå, og IKEA indeni, er en ret smart kombination, hvis vi selv skal sige det.

Men vi slipper dig ikke der. Vi tilbyder personlig rådgivning, og gør en dyd ud af at finde det udtryk, du drømmer om. Vores arkitekter og indretningseksperter sætter en ære i at inspirere, og finde den bedste indretning og planløsning til dig. Og kan også hjælpe, hvis du ønsker at tage lidt mere utraditionelle og modige valg i indretningen, og har brug for custom-løsninger og tilpasninger til dit ikeahack-køkken.

Har du allerede et køkken, der fungerer godt, men som trænger til en opfriskning og måske en udvidelse, så kan vi også hjælpe. Udover IKEA arbejder vi med de fleste gængse køkkensystemer i Danmark som Svane, HTH, Kvik, m.fl., så du kan opdatere i stedet for at smide ud. Det kalder vi &SHUFL keep.

Book et designmøde, så er du godt i gang.⁠

Et ikeahack-køkken i lækre materialer og smukke farver

Hos &SHUFL er vi vilde med farver og materialer, og vores arkitekter og indretningsarkitekter er eksperter i at hjælpe med at finde det bedste materiale og farvevalg til dit ikeahack. ⁠Vi har fem forskellige kollektioner  – alle med nøje udvalgte farver og materialer. De kan bruges hver for sig eller i kombination, hvilket giver uendelige muligheder for et unikt og personligt køkken, og netop det køkkenhack, du kan lide.

Er du i tvivl om de mange muligheder, og om hvordan du finder den helt rigtige kombination af farver og materialer til dit projekt, så tag kontakt til os – vi vil elske at hjælpe dig videre.⁠

ikeahack køkken egetræsfronter
En smuk ikeahack-løsning lavet i egetræ med greb i messing.
ikeahack køkken egetræsfronter linoleumsbordplade
Køkken med fronter i egetræsfiner og bordplade i linoleum.
Pris per front 2.860 kr. inkl. moms.
ikeahack køkken træskuffer
Kig bare ind, og se de fine detaljer. Hvis du ønsker at tage dit ikeahack et skridt videre, så kan du få fingertappede, olierede  træskuffer i tre forskellige træsorter: eg, røget eg og elm.

Personlig råd og vejledning

Det kan være svært at skulle igang med et nyt køkken. Hvordan skal køkkenet bedst indrettes og hvor skal de forskellige kernefunktioner placeres? Der er mange spørgsmål, men vi rådgiver og hjælper dig gennem hele processen, så du får lige præcis det køkkenhack, du går og drømmer om. Du er selv projektleder, men vi skal nok holde dig i hånden.

Behov for en special løsning?

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har behov for specielle løsninger. Det kan være en åben reol, en lille bænk i forlængelse af køkkenet eller andre fine løsninger. Vi producerer alt specifikt til dig og har derfor mulighed for at imødekomme de fleste ønsker.

Priseksempel på et ikeahack-køkken

Køkkenlåger til ikeahack: 

Skuffefronter                                     21.430 kr. 

Sidebeklædninger                            11.960 kr.

Bordplade                                           8.970 kr.

Sorte greb                                           1.300 kr.

Ikea-inderskabe (Metod)                     8.560 kr.


Total ikeahack-løsning                     52.220  kr.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Alle priser er inklusive moms og eksklusiv levering.
Der tages forbehold for fejl og prisændringer.
ikeahack kitchen in linoleum from &SHUFL
Snedkerlåger og -fronter fra &SHUFL med linoleum på for- og bagside. Indfræste greb med sorte bagplader i stål.

Sådan kommer du gang med dit ikeahack

Du kan med fordel starte med at søge mere inspiration til dit ikeahack køkken. Besøg vores showroom, hvor du kan se alle vores farver og materialer, få en snak med os, og få råd og vejledningen til indretningen.

Ved du allerede nu, hvilken materialer og farver, du vil have, så laver vi gerne et hurtigt tilbud til dig, så du kan se hvad det koster.
Send os en mail på hello@andshufl.com med information om hvilke materialer og farver du ønsker.

Kom ind og se og mærk materialerne og kvaliteten
i vores showroom!