fbpx

    Shop

Dit ikeahack køkken

Få den lækreste snedkerkvalitet til dit ikeahack køkken.

Hos &SHUFL får du smukke køkkenløsninger, der er produceret i Danmark.

&SHUFL blev skabt i 2013, fordi vi syntes, at der var brug for at gøre tingene på en ny måde i køkkenbranchen. Det gør vi sådan set stadigvæk. Der er alt for mange ens køkkener – og mere fokus på tilbudskampagner på kunstigt høje priser, end på at skabe personlige køkkener, der kan fås i høj kvalitet til en rimelig pris – hver dag, året rundt.

Hvorfor købe dyre inderskabe, der alligevel er skjult det meste af tiden? IKEA laver et fremragende produkt på deres kabinetter – med 25 års garanti til en fantastisk pris. Kombiner vores snedkerfremstillede produkter med IKEAs indmad – så får du et køkken i aller bedste kvalitet. En ret smart kombination, hvis vi selv skal sige det. Med &SHUFL køkken-løsninger får du et ikeahack køkken i bedste i snedkerkvalitet – produceret og designet i Danmark.

Samtidig tilbyder vi personlig rådgivning, og gør en dyd ud af at finde det udtryk, du drømmer om. Vi sætter en ære i at inspirere og finde en bedste indretning og planløsning. Vi er arkitekter og hvis du ønsker at tage lidt mere utraditionelle og modige valg i indretningen, så kan vi også hjælpe dig med custom-løsninger og tilpasninger til dit ikeahack køkken.

Book et designmøde, så er du godt i gang.⁠ Husk at vi også kan opdatere en eksisterende køkkenløsning – det behøver ikke være ikea hack, vi kan lave til de fleste gængse systemer. ⁠

Et ikeahack køkken i lækre materialer og smukke farver

Hos &SHUFL er vi vilde med farver og materialer – vi lever og ånder for at hjælpe vores kunder med at finde det bedste materiale og farvevalg til deres ikeahack. ⁠Vi har 5 forskellige kollektioner  – alle med nøje udvalgte farver og materialer. De kan bruges hver for sig eller i kombination – i alt mere end 50 forskellige farver og materieler. Alle kan bruges til at skabe netop det køkken hack du kan lide. Er du i tvivl om de mange muligheder, og hvordan du finder den helt rigtige kombination af farver og materialer til dit projekt, så tag kontakt til os – vi vil elske at hjælpe dig videre.⁠

ikeahack køkken egetræsfronter
En smuk ikeahack køkken-løsning lavet af wood kollektionen i egetræ med greb i messing.
ikeahack køkken egetræsfronter linoleumsbordplade
Køkken med fronter i egetræsfiner og bordplade i linoleum.
Pris per front 2.860 kr. inkl. moms.
ikeahack køkken træskuffer
Kig bare ind.. på de fine detaljer. Hvis du ønsker at “opgradere” dit ikeahack, så kan du fingertappede træskuffer i tre forskellige træsorter; eg, røget eg og elm.

Personlig råd og vejledning

Vi ved, at det kan være svært at skulle igang med et nyt køkken. Hvordan skal køkkenet bedst indrettes og hvor skal de forskellige kernefunktioner placeres. Vi rådgiver og hjælper dig gennem hele processen, så du får lige præcis det køkken hack, du går og drømmer om. Du er selv projektleder, men vi skal nok holde dig i hånden.

Hvordan bestilles ikea-delen?

Når du handler dit køkken hos os får du en personlig tegning, der viser hvilke skabe og kabinetter, der skal købes hos Ikea. Denne tegning kan vi automatisk sende til Ikea, som så (online) laver et tilbud til dig. På den måde behøver du ikke fysisk tage ud i Ikea for at komme i mål med din bestilling og modtager dermed indmad fra Ikea – “overfrakke” fra &SHUFL.

Behov for en special løsning?

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har behov for specielle løsninger. Det kan være en åben reol, en lille bænk i forlængelse af køkkenet eller andre fine løsninger. Vi producerer alt specifikt til dig og har derfor mulighed for at imødekomme de fleste ønsker.

Priseksempel på et ikeahack køkken

Køkkenlåger til ikeahack: 

Skuffefronter                                     21.580 kr. 

Sidebeklædninger                             11.660 kr.

Bordplade                                          11.660 kr.

Sorte greb                                            1.660 kr.

Ikea-kabinetskabe (Metod)                 8.560 kr.


Total ikeahack-løsning                   43.600  kr.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Alle priser er inklusive moms og eksklusiv levering.
Der tages forbehold for fejl og prisændringer.
ikeahack kitchen in linoleum from &SHUFL

Sådan kommer i gang med dit ikea hack

Du kan med fordel starte med at søge mere inspiration til dit ikeahack køkken. Besøg vores showroom, hvor du kan se alle vores farver og materialer, få en snak med os og få råd og vejledningen til indretningen.

Ved du allerede hvilken materialer og farver, du vil have, så laver vi gerne et hurtigt tilbud til dig, så du kan se hvad det koster.
Send os en mail på hello@andshufl.com med information om hvilke materialer og farver du ønsker.

Kom ind og se og mærk materialerne og kvaliteten
i vores showroom!