IKEA hack dit køkken

Få den lækreste snedkerkvalitet til dit nye køkken.

Hos &SHUFL får du smukke køkkenløsninger, der er produceret i Danmark. Få den fineste snedkerkvalitet til dit IKEA hack køkken. Hos &SHUFL tilbyder vi smukke køkkenløsninger fremstillet i Danmark. Med vores køkkenløsninger får du den bedste snedkerkvalitet udenpå, mens IKEA står for kabinetterne indeni, der kommer med en imponerende 25-årig garanti og en attraktiv pris. Kombinationen af &SHUFL’s eksteriør og IKEA’s interiør er en intelligent løsning, hvis vi må sige det selv. Men det stopper ikke her. Vi tilbyder personlig rådgivning og lægger vægt på at hjælpe dig med at realisere din drømmeindretning. Vores arkitekter og indretningskonsulenter er dedikerede til at inspirere og finde den optimale indretning og planløsning, der passer til dig. Vi er også klar til at hjælpe, hvis du ønsker at tage mere utraditionelle og dristige skridt i din indretning og har brug for specialløsninger og tilpasninger til dit IKEA hack køkken.

Book et designmøde, og du er godt på vej til at realisere dine køkkendrømme.

BOOK DESIGNMØDE

Lækre materialer og smukke farver til dit IKEA hack køkken

Hos &SHUFL er vi vilde med farver og materialer, og vores arkitekter og indretningsarkitekter er eksperter i at hjælpe med at finde det bedste materiale og farvevalg til dit IKEA hack. ⁠Vi har seks forskellige kollektioner – alle med nøje udvalgte farver og materialer. De kan bruges hver for sig eller i kombination, hvilket giver uendelige muligheder for et unikt og personligt køkken, og netop det køkkenhack, du kan lide.

Er du i tvivl om de mange muligheder, og om hvordan du finder den helt rigtige kombination af farver og materialer til dit projekt, så tag kontakt til os – vi vil elske at hjælpe dig videre.⁠

Personlig råd og vejledning

Det kan være svært at skulle igang med et nyt køkken. Hvordan skal køkkenet bedst indrettes og hvor skal de forskellige kernefunktioner placeres? Der er mange spørgsmål, men vi rådgiver og hjælper dig gennem hele processen, så du får lige præcis det køkkenhack, du går og drømmer om. Du er selv projektleder, men vi skal nok holde dig i hånden.

LÆS MERE OM VORES MATERIALER

Behov for en special løsning?

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har behov for specielle løsninger. Det kan være en åben reol, en lille bænk i forlængelse af køkkenet eller andre fine løsninger. Vi producerer alt specifikt til dig og har derfor mulighed for at imødekomme de fleste ønsker.

Sådan kommer du gang med dit drømmekøkken

Du kan med fordel starte med at søge mere inspiration til dit IKEA hack køkken. Besøg vores showroom, hvor du kan se alle vores farver og materialer, få en snak med os, og få råd og vejledningen til indretningen.

Ved du allerede nu, hvilken materialer og farver, du vil have, så laver vi gerne et hurtigt tilbud til dig, så du kan se hvad det koster.
Send os en mail på hello@andshufl.com med information om hvilke materialer og farver du ønsker.

Book designmøde

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Kom ind og se og mærk materialerne og kvaliteten
i vores showroom!

Kontakt os