Vælg mellem forskellige greb til dit køkken

Når du køber køkken, bad- eller garderobeløsninger hos os, har du nærmest uendelige muligheder for kombinationer mellem farver og materialer, så du kan skabe præcis det udtryk, du drømmer om. ⁠Og du kan også vælge mellem forskellige greb på dine køkkenfronter eller skabslåger. Her kan du se mulighederne, og har du brug for hjælp eller sparring, skal du bare sige til.

Det originale greb

Vores signaturgreb fås eksklusivt hos os. Grebet er både smukt, ergonomisk og let at holde rent. Designet af co-founder og arkitekt Kristoffer Brems i 2013, og i dag designbeskyttet.

d line grebet

Grebet er en relancering af Knud Holschers ikoniske greb i samarbejde med d line. Kan kombineres med alle kollektioner, og bruges både til nye køkkener og garderober, eller sættes på eksisterende låger. Grebet fås i otte farver og materialer, heriblandt messing og kobber.

LÆS MERE

Grebsfrit

Du kan få alle vores låger uden greb.

Grebsfrie låger giver et enkelt og rent udtryk, og kan skabe flot variation i køkkenet, hvis man kombinerer de grebsfrie låger med vores signaturgreb eller d line grebet.

Signaturgrebet

Vores signaturgreb kan efterhånden kaldes en klassiker.

Det er integreret i lågerne, og har udskiftelige bagplader, der fås i forskellige farver og materialer.

Grebet er designbeskyttet og fås eksklusivt hos os.

LÆS MERE

d line x &SHUFL

Et ikonisk greb der kan holde hele livet.

I samarbejde med d line har &SHUFL relanceret Knud Holschers eviggyldige greb, og kurateret tre nye farver: rød, blå og mint, som en hyldest til Bauhaus perioden.

Grebet forhandles eksklusivt af &SHUFL.

LÆS MERE

Grebsfrit

Grebsfrie låger skal have en “push to open” funktion installeret, så du bare klikker lågen åben og lukket. Vi anbefaler det primært til overskabe, der ikke åbnes så tit.

De grebsfrie låger kan også kombineres med dit helt eget greb, som du selv sætter på.

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Kom ind og se de ikoniske greb og alle vores kollektioner i vores showroom

KONTAKT OS