Priseksempler på køkken

Priserne er vejledende. Alle priser er i danske kroner (DKK). Alle priser er inklusive moms og eksklusiv levering.

BOOK DESIGNMØDE
Priseksempel på laminat køkken &SHUFL

Køkken i laminat i farverne Oyster Grey & Terracotta. 

SE PRISEKSEMPEL
&SHUFL koekken priseksempler

Køkken i Core med d line greb i kobber. 

SE PRISEKSEMPEL
Priseksempel koekken Carlsbergbyen &SHUFL

Linoleumskøkken i farverne Burgundy & Mushroom. 

SE PRISEKSEMPEL

Køkken med marmorbordplade.

SE PRISEKSEMPEL
Priseksempel &SHUFL koekken med staalbordplade

Køkken i farven Kahlo Velvet Red. 

SE PRISEKSEMPEL
Priseksempel &SHUFL koekken

Laminat køkken i farverne Adobe & Oyster grey. 

SE PRISEKSEMPEL

Køkken i røget eg i kombination med linoleum. 

SE PRISEKSEMPEL

Malet køkken i farven Brancusi White. 

SE PRISEKSEMPEL

Køkken i linoleum i farven Pewter. 

SE PRISEKSEMPEL

Kompetent arkitektrådgivning

Uanset om du allerede ved hvordan dit nye køkken skal se ud eller om du er helt i vildrede, så tag fat i os. Vi hjælper dig videre.

Måske har du allerede en IKEA tegning, og er helt sikker på indretning, farver og materiale, og skal bare have et tilbud på dit nye køkken eller nye garderobelåger. Måske er du helt på bar bund, har aldrig købt køkken før, og ved ikke hvor du skal begynde. Eller måske er du et sted imellem, og har brug for at se hvad der er for muligheder for at få en skræddersyet løsning, se farvemuligheder og få sparring og gode råd.

Uanset hvor du er, så mail eller ring til os, og få svar på dine umiddelbare spørgsmål. Du kan få et tilbud på baggrund af din IKEA tegning, få tilsendt farveprøver eller aftale det indledende møde med vores arkitekter. Til mødet kan du se vores køkkener, og føle forskellen mellem de forskellige kollektioner. Mærk hvordan grebet føles i hånden. Se farverne i levende live. Og snak dine køkkenplaner, tidsramme, budget og meget mere igennem med vores arkitekter. Vi hjælper dig også gerne med vejledning omkring valg af farve og materiale.

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Book et designmøde og få hjælp og vejledning til indretningen af dit køkken

BOOK DESIGNMØDE