Banebrydende og ansvarlige køkkenløsninger

&SHUFL er køkken, garderobe og badløsninger. Designet og produceret i Danmark siden 2013, hvor vi som de første skubbede til den danske køkkenbranche med Ikea-hacks, som gav danskerne mulighed for at få et designerkøkken til en overkommelig pris. Det var banebrydende, og det var det også, da vi gjorde op med det hvide køkken, og inspirerede til at bruge farver og kombinationer af materialer i køkkenet.

I dag skaber vi løsninger til alle typer køkkener, men vi er ikke færdige med at rykke ved køkkenbranchen.

Senest har vi gennemgået alle led af produktion, produktudvikling og materialer for at nedbringe klimaaftrykket fra vores løsninger. Vi kalder vores arbejde med bæredygtighed for &action, og det gør vi, fordi det er nødvendigt for vores alles fremtid, at vi kommer igang nu. Der skal ruskes op i køkkenbranchen. Det har vi gjort, siden vi blev stiftet, og det ser vi stadig som vores opgave.

Design og bæredygtighed er vores passion, og sammen med vores team af dygtige og engagerede kollegaer, elsker vi at skabe smukke og funktionelle løsninger til vores kunder, som kan holde hele livet.

Lotte Hyldahl & Kristoffer Brems

Stiftere, &SHUFL

&SHUFL - Danmarks foerste koekken ikea hackere
&SHUFL kvalitet der holder
&SHUFL - vi gør det mere bæredygtige valg muligt
&SHUFL køkken design
&SHUFL arkitektrådgivning på alle projekter
&SHUFL køkkendesign
&SHUFL køkkenløsninger på specialmål

Vores historie

2023: Ti år med nytænkning

&SHUFL snedker køkken kabinetter complete - den fulde køkken løsning

TI ÅR MED FLOTTE KØKKENER
&SHUFL kan fejre ti års jubilæum i år, og det gør de med køkkenserien Complete, der er en kollektion af kabinetter udviklet, designet og fremstillet i Danmark. Køkkenet er således &SHUFL fra yderst til inderst, og ikke kun fronter, som de høstede stor succes med, da de lancerede deres første designs.

Magasinet Boligliv, september 2023

Læs mere om Complete

2023: Gammelt køkken – nye muligheder

&SHUFL X better weather

KAN GAMLE KØKKENER BLIVE TIL NYE MØBLER I STEDET FOR AFFALD?
Det undersøger vi sammen med designstudiet Better Weather med kollektionen Transformer, der er vores første bud på møbler til hjemmet – lavet af gamle køkkenfronter, der ellers skulle smides ud.
Kollektionen består af bænk, skammel og barstol.

Kontakt os for at høre mere

2022: Relancering af et ikonisk greb

ET IKONISK GREB VÆKKES TIL LIVE
&SHUFL relancerer i samarbejde med d line det ikoniske bøjlegreb, tegnet af den store danske arkitekt og industrielle designer Knud Holscher.
Læs mere om det smukke greb her

Læs mere

2022: Et mere bæredygtigt valg

&SHUFL koekken priseksempler

MØD CORE OG SIG FARVEL TIL MDF
Core er skabt med udgangspunkt i at reducere CO2-aftrykket, både nu og i fremtiden. Kollektionen er derfor lavet af genanvendt træ i stedet for MDF, som vi nu siger farvel til, da det ikke kan genbruges.

Læs mere om Core

2021: Klimaet i fokus

HVOR KAN VI GØRE MEST HURTIGST MULIGT
Mere end et år har vi brugt på at kortlægge vores CO2 udledning og definere vores bæredygtighedsstrategi: &ACTION.

Vi fokuserer på tre områder, hvor vi kan bidrage mest på kortest mulig tid, og forpligter os til at lade bæredygtighed være et lige så vigtigt parameter som design og økonomi.

Læs mere

2020: &SHUFL flytter og udvider

&SHUFL showroom

ÅBNING AF 600 M2 SHOWROOM OG KONTOR

Vi samler showroom og backoffice i et stort &SHUFL HUS i fire niveauer på Frederiksholms Kanal 4. Her i hjertet af København, med Christiansborg og Thorvaldsens Museum som nærmeste naboer, kan du se en masse smukke køkkener, og møde hele &SHUFL teamet.

Book et møde

2018:  Gazellevirksomhed for første gang

&SHUFL gazelle fejlring

BØRSEN GAZELLE TIL &SHUFL

“At få titlen som Børsen Gazelle er en præstation, der kræver noget ud over det sædvanlige” – børsen.dk

Første gang det bliver muligt bliver vi gazellevirksomhed, hvilket gives af Børsen til landets hurtigst voksende virksomheder, ud fra deres fire foregående regnskabsår.

De efterfølgende tre år får vi en gazellepris – et resultat, der kun opnås af ganske få danske virksomheder.

2017: Råt og ærligt

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Vi søger altid enkelthed og ærlighed i materialer og design, og lancerer RAW kollektionen, der får meget opmærksomhed med sin taktile og rå overflade.

2017:  Udfordring af konventionerne

&SHUFL presse elle decoration

&SHUFL MØDER YVES KLEIN

Med den lysende ultraakvamarine blå, der er kendt fra kunsteren Yves Klein, udfordrer vi endnu engang konventionerne om hvordan et køkken kan se ud. Det smukke blå køkken i linoleum ender på forsiden af verdens største køkkenmagasin: Elle Decoration Kitchens

2016: Træ kan også shufles

&SHUFL SÆTTER TRÆ PÅ KØKKENAGENDAEN IGEN

Med den nye WOOD kollektion viser vi hvordan forskellige træsorter kan blandes til et nyt og smukt udtryk. Med elm, lærk, teak, eg og røget eg er der træsorter til enhver smag. Kollektionen udvikles hele tiden, og består i dag af ask, eg og røget eg.

Se vores 2023 kollektion

2015: Årets Innovative designvirksomhed

TILKENDEGIVELSE FRA BRANCHEN
&SHUFL bliver nomineret i kategorien Årets Innovative til Design Awards 2015 – en pris, der er stiftet i samarbejde mellem designbranchens tre største interiørmagasiner Bo Bedre, Bolig Magasinet og Costume Living.

2015: En unik designoplevelse

NYSKABENDE SHOWROOMFÆLLESSKAB

Sammen med designvirksomhederne File Under Pop og Please Wait to be Seated åbner vi Københavns første showroomfællesskab i en af Københavns smukkeste gamle bygninger lige ved Marmorkirken. Og lægger dermed kimen til det, der nu er kendt som designdestination nr. 1 i Danmarks hovedstad: Designhuset Frederiksgade 1.

2014: Født bæredygtigt

POLITIKEN SKRIVER OM DET NYE KONCEPT:

Sammen [har de] udviklet et koncept, som handler om at give det slidte Ikea-køkken en ny indpakning. “Indmaden – altså skabe og skuffer – forbliver de samme, men fronter, bordplader, sokkel og indfræsede greb står vi for. På den måde smider man ikke noget ud, der stadig fungerer, men giver det blot et nyt og mere spændende udseende”, fortæller Lotte Hyldahl.
Politiken, 14. marts 2014

2013: Opgør med de hvide køkkener

FARVERNE SKAL IND I KØKKENERNE IGEN

I 2013 var der stort set ingen farver i de danske køkkener: Hvid var standarden og alle køkkener lignede hinanden. Det ville vi gøre op med. Vi ville bringe farver og taktilitet ind i køkkenet igen. Gøre op med konventionerne og skabe personlige og unikke køkkener.
Vi tager kendte, men glemte, materialer som linoleum og laminat op, og viser hvordan man med fordel kan bruge dem i køkkenet, og få langstidsholdbare, smukke køkkener.

2013: Danmarks første Ikea-hackere

MØD DANMARKS FØRSTE IKEA-HACKERE
&SHUFL bliver grundlagt af Kristoffer Brems og Lotte Hyldahl i 2013. De vil ruske op i den kedelige, traditionelle køkkenbranche, og skabe nye muligheder for kunden med stikordene: høj snedkerkvalitet, masser af farver, nytænkende materialer og tilgængelige priser.

Mødet mellem iværksætter Lotte Hyldahl og arkitekt og designer Kristoffer Brems bliver til en helt ny forretningsmodel i den danske og europæiske køkkenbranche, bedre kendt som Ikea-hacket.

Hvad betyder det at shufle?

Vores navn &SHUFL er inspireret af det engelske ord “shuffle”, der bla. betyder “the act of mixing a set of playing cards before giving them out”.

Med &SHUFL ville vi netop blande kortene i køkkenbranchen på en ny måde ved at:

  • matche vores danske snedkerprodukter med Ikeas globale køkkensystem
  • mikse utraditionelle materialer med smukke farver
  • sælge arkitekttegnede køkkener til mere overkommelige priser end man var vant til.

Den lille film her til højre er fra 2013, men illustrerer stadig ganske godt vores ide med &SHUFL.

Og selvom vi er pæredanske, udtaler vi &SHUFL på engelsk: [and sjåfel].

Kom ind og se kollektionerne i vores showroom eller bestil en farveprøve

KONTAKT OS