Designet af os. Snedkerlavet i Danmark. Shuflet af dig.

&SHUFL er køkken-, garderobe- og badløsninger, der er designet og produceret i Danmark. Vi hjælper dig med at få det køkken du drømmer om. Vores løsninger er skræddersyede til IKEAs systemer, men vi kan også producere til andre køkkener. Kontakt os og book et møde med vores køkkenarkitekter, så er du på vej.

Skriv til os Book designmøde

core

NYHED! Lavet af 90% genbrugstræ fra danske genbrugsstationer.

Læs mere

laminat

Tåler hverdagen og findes i mange farvemuligheder.

Læs mere

wood

Skaber masser af liv og glød i dit køkken.

Læs mere

linoleum

Et naturprodukt, som føles varmt, eksklusivt og blødt.

Læs mere

painted

Kollektion med et unikt udvalg af farver.

Læs mere

raw

Rå og ærlig kollektion

Læs mere

Køkken i smuk forvandling

Et eksisterende køkken har fået nye fronter og bordplader. Her er bla. lavet flere custom løsninger; fin indbygget kaffeniche og en skøn siddeplads der folder sig rundt om hjørnet. Slide mellem før- og efterbillederne, og se hvordan det tidligere køkken er blevet forvandlet.

Opdag mulighederne for at skabe dit drømmekøkken, uden at smide alt det bagvedliggende ud. Læs mere om vores koncept keep, der gør det muligt for dig at beholde det indre og forny det ydre!

Læs mere

Snedkerlavet i Danmark.

Alle &SHUFLs køkken kollektioner produceres på danske snedkerier – det synes vi giver bedst mening. De gode danske håndværkstraditioner og det tætte samarbejde mellem vores designere og snedkere er det, der sikrer den høje kvalitet i produktet. Og så bevarer vi arbejdspladserne i Danmark.

Læs mere om &SHUFL og vores historie her

Book designmøde

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve

Kontakt os