Designet af os.

Snedkerlavet i Danmark. Shuflet af dig.

&SHUFL er køkken-, garderobe- og badløsninger, der er designet og produceret i Danmark. Vi hjælper dig med at få det køkken du drømmer om. Vores løsninger er skræddersyede til IKEAs systemer, men vi kan også producere til andre køkkener. Kontakt os og book et møde med vores køkkenarkitekter, så er du på vej.

Fremstillet af 90% genanvendt træ fra danske genbrugsstationer

&SHUFLs nye kollektion, Core, er udviklet i samarbejde med Johansen Skovsted arkitekter. Med Core har vi haft fokus på klimaet og skønheden. Vi har skabt en kollektion med minimalt klimaaftryk, som kan repareres og vedligeholdes, og som engang om mange år kan omdannes til materiale til nye køkkener. Derudover har vi som altid haft fokus på at skabe en smuk kollektion, der vil give varme og glød i dit hjem.

LÆS MERE

Tåler hverdagen og findes i mange farvemuligheder

Vi har 24 smukke farver til dine nye køkkenfronter. Farverne spænder fra de gråbrune og gule toner over til de mere modige klare blå og røde farver. De kan kombineres på kryds og tværs og blandes med andre materialer som fx træ og sten til dit eget helt unikke udtryk.

LÆS MERE

Skaber masser af liv og glød i dit køkken

&SHUFLs wood-kollektion består af tre træsorter: ask, eg og røget eg. De er udvalgt, så man kan bruge én type træ på hele køkkenet, mikse og matche de forskellige slags, som man ønsker – eller kombinere dem med &SHUFLs andre kollektioner. Uanset hvad man vælger, bliver resultatet personligt og unikt.

LÆS MERE

Et naturprodukt, som føles varmt, eksklusivt og blødt

Hvornår har du sidst strøget hånden henover dine køkkenfronter, fordi de er lækre at røre ved? Det får du lyst til med linoleum, der har nogle helt unikke egenskaber. En særlig taktilitet, der gør den behagelig at røre og have som underlag, og en mathed, der giver de smukke farver en særlig glød og udstråling.

LÆS MERE

Kollektion med et unikt udvalg af farver

Vores painted wood collection består af et stort udvalg af unikke og særligt udvalgte farver. Hver farve er inspireret af nogle af vores største kunstmalere. Farverne spænder fra de hvide, grå og grågrønne toner til nogle mere rødlige og gulbrune nuancer. Farver skal altid opleves i virkeligheden, så kom ind i vores showroom og se de nye muligheder. Kernen i produktet er vores danske spånplade produceret af genbrugstræ finéret med en asketræsfinér, som diskret skimtes under malingen.

LÆS MERE

Køkken i smuk forvandling

Et eksisterende køkken har fået nye fronter og bordplader. Her er bla. lavet flere custom løsninger; fin indbygget kaffeniche og en skøn siddeplads der folder sig rundt om hjørnet. Slide mellem før- og efterbillederne, og se hvordan det tidligere køkken er blevet forvandlet.

Opdag mulighederne for at skabe dit drømmekøkken, uden at smide alt det bagvedliggende ud. Læs mere om vores koncept keep, der gør det muligt for dig at beholde det indre og forny det ydre!

LÆS MERE

Snedkerlavet i Danmark

Alle &SHUFLs køkken kollektioner produceres på danske snedkerier – det synes vi giver bedst mening. De gode danske håndværkstraditioner og det tætte samarbejde mellem vores designere og snedkere er det, der sikrer den høje kvalitet i produktet. Og så bevarer vi arbejdspladserne i Danmark.

Læs mere om &SHUFL og vores historie her

BOOK DESIGNMØDE

Kom ind og se kollektionerne i vores showroom eller bestil en farveprøve

KONTAKT OS