Levering af din &SHUFL ordre

VIGTIGT VED MODTAGELSE

Når du modtager din levering fra os, beder vi dig tjekke med det samme og mens chaufføren er der, at der ikke er synlige skader på emballagen.

Er der skader på emballagen, beder vi dig modtage ordren med forbehold, og skrive dette på kvitteringen til chaufføren. I modsat fald kan vi ikke gøres ansvarlige for fragtskader. Ligeledes vil vi bede dig dokumentere skaden på emballagen med foto, inden du pakker din ordre ud.

Er der skader både på emballagen og på varen indeni, skal vi bede dig sende os en mail på hello@andshufl.com med foto af skade på emballage og vare, så vi kan igangsætte nyproduktion af det beskadigede og gøre krav gældende overfor fragtfirmaet. Hvis du markerer på din ordre/faktura, hvad der skal genproduceres, og også medsender et billede af det, kan vi hurtigt sætte det igang.

 

VIGTIGT VED INDBÆRING

Løft og indbæring af bordplader og sidebeklædninger skal altid foregå med pladen oprejst på højkant. Plader må aldrig transporteres eller bæres liggende. Vær meget forsigtig, når du stiller tingene fra dig, da hjørner og kanter er skrøbelige.

INDENFOR 24 TIMER

Vi vil bede dig om at tjekke, at alle dele af din ordre er leveret i henhold til fakturaen. Dette beder vi dig gøre inden for 24 timer, og med det samme maile os, hvis der mangler noget.

Du kan samtidig danne dig et overblik over din levering. Der kan være rigtig mange dele, og vi anbefaler derfor, at du inddeler din levering i fronter, sidebeklædninger, sokler, bordplader osv. På denne måde er det nemt at se hvad du har fået leveret og hvor det hører til. Hvis det er din montør, der modtager, vil vi anbefale, at du deler dette tips med montøren.

KONTAKT OS

Montering af køkken og garderobe

MONTERING

Hvis du har fået udarbejdet en &SHUFL tegning, anbefaler vi at den bruges som udgangspunkt for monteringen. Vær opmærksom på eventuelle noter eller specialfremstillinger.

Vi anbefaler at du bruger en dygtig og erfaren montør til arbejdet, og at du deler din &SHUFL tegning, ordre samt dokumentet “tips til montering” med montøren.

Hvis du ønsker at montere dine elementer før du får leveret din &SHUFL ordre, skal du være opmærksom på, at der skal være plads til at eventuelle sidebeklædninger mellem høj- og underskabe kan monteres efterfølgende.

MONTERINGSHJÆLP

I københavnsområdet har vi et netværk af dygtige montører, vi kan anbefale. Ring eller skriv til os for at høre mere. Vær opmærksom på at der kan være en del ventetid, hvorfor du bør kontakte os og dem i god tid.

Vælger du at klare monteringsopgaven selv, og opstår der udfordringer undervejs, er du eller din montør altid velkommen til at kontakte os.

IKEA DELE

For montering af IKEAs dele anbefaler vi, at du følger IKEAs monteringsvejledning.

DETALJERING

Hos &SHUFL går vi meget op i detaljerne, så du får det smukkeste mulige resultat.

For at hjælpe dig og din montør har vi samlet nogle af de væsentligste detaljer, tricks og tips til at sætte din &SHUFL bestilling op.

KØKKEN MONTERING GARDEROBE MONTERING TRÆSKUFFER MONTERING