Et naturprodukt der føles varmt og blødt

Hvornår har du sidst strøget hånden henover dine køkkenfronter, fordi de er lækre at røre ved? Det får du lyst til med linoleum, der har nogle helt unikke egenskaber. En særlig taktilitet, der gør den behagelig at røre og have som underlag, og en mathed, der giver de smukke farver en særlig glød og udstråling.

Som en særlig lækker detalje, har vores linoleumsprodukter linoleum på både for- og bagside.

Vores køkkenfronter i linoleum produceres på danske snedkerier og er opbygget, så du får linoleum både på for- og bagsiden af fronten. Således er der noget smukt at kigge på, når du åbner skuffen eller skabet. Samtidig kan du frit vælge hvilken type kant du ønsker på lågen. Vi har sørget for et smukt udvalg af kanter i bl.a. ask og egetræ, samt en sortlakeret kant i ask. Alle kanter er i massivt træ.  Er du i tvivl om de mange muligheder, og hvordan du finder den helt rigtige kombination af farver og materialer til dit projekt, så tag kontakt til os – vores arkitekter vil elske at hjælpe dig videre. 

BOOK DESIGNMØDE

FARVER – linoleum

MIDNIGHT BLUE
SMOKEY BLUE
BURGUNDY
CONIFER
OLIVE
POWDER
MUSHROOM
VAPOUR
ASH
PISTACHIO
PEBBLE
&SHUFL linoleum farve Mauve
MAUVE
&SHUFL linoleum farve Charcoel
CHARCOAL
&SHUFL linoleum farve Pewter
PEWTER
&SHUFL linoleum farve Iron
IRON
&SHUFL linoleum farve Walnut
WALNUT
&SHUFL linoleum farve
CLAY
&SHUFL linoleum farve Leather
LEATHER

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

Linoleum fås med massive trækanter i ask, eg, sort eg, røget eg.

BESTIL FARVEPRØVER

Få greb om køkkenstilen

Skab dit eget udtryk

Med &SHUFL får du friheden til at skabe dit eget personlige udtryk i dit nye køkken. Med vores udvalg af farver og materialer kan du lade din kreativitet få frit spil både på overfladerne og i kabinetterne. Udforsk vores sortiment af greb, bordplader, kabinetter, kanter og træskuffer, og se hvordan du kan samle de forskellige elementer til et køkken, der er unikt og afspejler din personlige stil. Vi hjælper dig også gerne på vej, så vi sammen kan skabe et køkken, der er skræddersyet til dig.

Det enkle design gør, at alle vores materialer og farver, greb, træskuffer og bordplader kan mikses præcis, som du vil. Det er det, vi kalder at shufle. Læs meget mere om alle dine valgmuligheder herunder. 

Alle &SHUFLs køkken kollektioner produceres på danske snedkerier – det synes vi giver bedst mening. De gode danske håndværkstraditioner og det tætte samarbejde mellem vores designere og snedkere er det, der sikrer den høje kvalitet i produktet. 

SE ALLE KOLLEKTIONER

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Kom ind og se kollektionerne i vores showroom eller bestil en farveprøve

BOOK DESIGNMØDE