fbpx

    Shop

Smukke garderobeskabe til dit hjem

Leder du efter lækre garderobeløsninger i dansk design?

Hos &SHUFL kan du få smukke garderobeskabe i snedkerkvalitet, der passer til IKEAs garderobesystem Pax.

Med &SHUFL skablåger får du en IKEA hack garderobeløsning i høj kvalitet og med et helt unikt udvalg af farver. Vi er vilde med farver og materialer – og lever og ånder for at hjælpe vores kunder med at finde det bedste materiale og farvevalg. Alle farver og materialer er særligt udvalgt og nøje sammensat af vores designteam. Du kan mikse og matche hele paletten, så du får dit eget personlige udtryk på dine garderobeskabe.

Vælg materialer og farver til dit ikea hack garderobeskab fra alle vores fem kollektioner. Læs mere om de forskellige kollektioner her.

Samtidig tilbyder vi personlig rådgivning, og gør en dyd ud af at finde det udtryk, du drømmer om. Vi sætter en ære i at udfordre og inspirere til at tage lidt mere utraditionelle og modige valg i indretningen. Book et designmøde, så er du godt i gang med dit garderobe projekt.⁠ Husk at vi også kan opdatere en eksisterende garderobeløsning – det behøver ikke være ikea hack garderobeskab, vi kan lave til de fleste gængse systemer. ⁠

Garderobe i lækre materialer og smukke farver. 

garderobe skabe ikea
Garderobeskabe i painted i farven Degas Delicate Rose.
Pris som vist 25.270 kr. inkl. moms.
garderobe skabe ikea
Skabslåger i linoleum i farven charcoal.
Pris per front 2.860 kr. inkl. moms.
Garderobeskabe i lækre materialer og smukke farver, der passer til Ikea.
Garderobeløsning og skabsvæg i painted.
Pris som vist ca. 28.600 kr. inkl. moms.

IKEA hack garderobe

&SHUFLs skabslåger passer til IKEAs garderobesystem Pax. Så du får &SHUFLs kvalitet og design yderst – IKEAs funktionalitet inderst! Dit garderobe IKEA hack i dansk snedkerkvalitet. Her får du de mange muligheder for indretning med skuffer, hylder og bøjlestang, samtidig med du får et smukt dansk design. Med en IKEA hack garderobe får du det bedste fra to verdener. Hvorfor købe dyre inderskabe, der alligevel er skjult det meste af tiden? IKEA laver et fremragende produkt med 25 års garanti til en fantastisk pris. Og vores snedkerfremstillede skabslåger udenpå IKEAs indmad er en ret smart kombination, hvis vi selv skal sige det.

1. Snedkerkvalitet produceret i Danmark

Med &SHUFL skabslåger får du en garderobeløsning af snedkerkvalitet. Vi får produceret alle vores kollektioner i Danmark i de bedste materialer, så dit snedker garderobeskab kan holde i mange år frem.

2. Indret garderoben til dine behov

&SHUFLs garderobeløsninger passer til IKEAs skabløsning Pax. &SHUFLs design yderst – IKEAs funktionalitet inderst! Her får du de mange muligheder for at optimere pladsen og indrette dit garderobesystem, så det passer til dine behov, samtidig med du får de smukke skabslåger i dansk snedkerkvalitet.

3. Garderobeløsninger til andre løsninger end IKEA

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har en anden eksisterende garderobeløsning. Det fx være at du har en HTH garderobe derhjemme, som du drømmer om at give en ny “overfrakke”. Kontakt os og bestil tid hos vores designere, hvis du ønsker at høre mere og få tilbud på garderobeskabe.

Priseksempel på garderobe

Garderobelåger til IKEA Pax: 

Skabslåger 3 stk                                8.580 kr. 

Sider og sokkel                                 8.660 kr.

IKEA skab Pax                                   1.960 kr.


Total garderobeløsning                   19.200  kr.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Alle priser er inklusive moms og eksklusiv levering.
Der tages forbehold for fejl og prisændringer.

Bestil dine nye skabslåger

Ved du allerede hvilken garderobeskabe, du vil have, så laver vi gerne et hurtigt tilbud til dig, så du kan se hvad det koster.
Send os en mail på hello@andshufl.com med information om hvilke materialer, farver og de mål du ønsker.

Du kan også starte med at søge mere inspiration til din nye garderobe. Besøg vores showroom, hvor du kan se alle vores farver og materialer og få en snak med vores designere.
Eller se flere billeder på instagram, facebook eller pinterest.

Kom ind og se farver og materialer
i vores showroom!