Leder du efter lækre garderobeløsninger i dansk design?

Hos &SHUFL kan du få smukke garderobeskabe i snedkerkvalitet, der passer til IKEAs garderobesystem Pax.

Med &SHUFL skablåger får du en IKEA hack garderobeløsning i høj kvalitet og med et helt unikt udvalg af farver. Vi er vilde med farver og materialer – og lever og ånder for at hjælpe vores kunder med at finde det bedste materiale og farvevalg. Alle farver og materialer er særligt udvalgt og nøje sammensat af vores designteam. Du kan mikse og matche hele paletten, så du får dit eget personlige udtryk på dine garderobeskabe.

Vælg materialer og farver til dit ikea hack garderobeskab fra alle vores fem kollektioner. Læs mere om de forskellige kollektioner her.

Samtidig tilbyder vi personlig rådgivning, og gør en dyd ud af at finde det udtryk, du drømmer om. Vi sætter en ære i at udfordre og inspirere til at tage lidt mere utraditionelle og modige valg i indretningen. Book et designmøde, så er du godt i gang med dit garderobe projekt.⁠ Husk at vi også kan opdatere en eksisterende garderobeløsning – det behøver ikke være ikea hack garderobeskab, vi kan lave til de fleste gængse systemer. ⁠

BOOK DESIGNMØDE

IKEA hack garderobe

&SHUFLs skabslåger passer til IKEAs garderobesystem Pax. Så du får &SHUFLs kvalitet og design yderst – IKEAs funktionalitet inderst! Dit garderobe IKEA hack i dansk snedkerkvalitet. Her får du de mange muligheder for indretning med skuffer, hylder og bøjlestang, samtidig med du får et smukt dansk design. Med en IKEA hack garderobe får du det bedste fra to verdener. Hvorfor købe dyre inderskabe, der alligevel er skjult det meste af tiden? IKEA laver et fremragende produkt med 25 års garanti til en fantastisk pris. Og vores snedkerfremstillede skabslåger udenpå IKEAs indmad er en ret smart kombination, hvis vi selv skal sige det.

KONTAKT OS

Snedkerkvalitet produceret i Danmark

Med &SHUFL skabslåger får du en garderobeløsning af snedkerkvalitet. Vi får produceret alle vores kollektioner i Danmark i de bedste materialer, så dit snedker garderobeskab kan holde i mange år frem.

Indret garderoben til dine behov

Hos &SHUFL har vi skabt et univers, hvor du selv kan designe din nye garderobe, så du får et personligt, skræddersyet udtryk. &SHUFLs garderobeløsninger passer til IKEAs skabløsning Pax. Her får du de mange muligheder for at optimere pladsen og indrette dit garderobesystem, så det passer til dine behov.

Garderobeløsninger til andre løsninger end IKEA

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har en anden eksisterende garderobeløsning. Det fx være at du har en HTH garderobe derhjemme, som du drømmer om at give en ny “overfrakke”. Kontakt os og bestil tid hos vores designere, hvis du ønsker at høre mere og få tilbud på garderobeskabe.

KONTAKT OS

Priser PÅ GARDEROBESKABE og opbevaring

Priserne er vejledende. Alle priser er i danske kroner (DKK). Alle priser er inklusive moms og eksklusiv levering.

badmøbel

Pris som vist 6.900,- DKK. Eksklusiv montering. 

SE PRISEKSEMPEL
garderobeskabe til badeværelse

Pris som vist 9.550,- DKK. Eksklusiv montering. 

SE PRISEKSEMPEL
garderobeskabe

Pris som vist 43.800,- DKK. Eksklusiv montering. 

SE PRISEKSEMPEL

Bestil dine nye skabslåger

Ved du allerede hvilken garderobeskabe, du vil have, så laver vi gerne et hurtigt tilbud til dig, så du kan se hvad det koster. Kontakt os, så hjælper vi dig videre i processen. 

KONTAKT OS

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

garderobe og opbevaringsløsninger, lavet på specialmål til dig.  

BOOK DESIGNMØDE