Core – en hyldest til det naturlige

&SHUFLs nye kollektion, Core, er udviklet i samarbejde med Johansen Skovsted arkitekter. Med Core har vi haft fokus på klimaet og skønheden. Vi har skabt en kollektion med minimalt klimaaftryk, som kan repareres og vedligeholdes, og som engang om mange år kan omdannes til materiale til nye køkkener. Derudover har vi som altid haft fokus på at skabe en smuk kollektion, der vil give varme og glød i dit hjem.

Skabt af genbrugstræ

Core produceres på vores danske snedkeri. Råmaterialerne til pladerne består af 90 % genbrugstræ fra danske genbrugsstationer – resten er udtyndingstræ fra danske skove og fraskær fra træindustrien.

Core kollektionen har en helt specielt og flot naturlig variation, der fremkommer, når genbrugstræet kværnes og laves til plader. Når de fineste dele af træmassen af fx eg eller ædeltræ koncentrerer sig enkelte steder i pladen skabes små nuanceforskelle. Ved at beholde disse nuanceforskelle minimerer vi fraskær og reducerer spild, og får samtidig et unikt produkt, hvor ikke to køkkener er ens.

Vi ser skønheden i variationen og det uperfekte, og med Core giver du kasseret træ nyt liv i form af et køkken, der mindsker klimabelastningen og minimerer brugen af helt nyt træ.

Vi vender vrangen ud

Med Core kollektionen har vi skåret alt overflødigt væk, og fremhæver i stedet det, man traditionelt forsøger at skjule. Core består nemlig af kernen – uden den traditionelle overflade af fx laminat eller linoleum. Det giver et smukt og enestående produkt med en stor grad af ærlighed. En organisk varme, hvor pladernes struktur er en bærende del af udtrykket og får flot modspil af kanterne, der er lavet i massiv asketræ.

Med Core får du et køkken med lang levetid. Overfladen er lakeret med en lak, der er modstandsdygtig overfor dagligdagens slid. Skulle den få en ridse, kan du reparere den på stedet med den lakstift, der følger med, og dermed bevare et friskt udseende.

Mere miljøvenligt

Core kollektionen er udviklet med henblik på at nedbringe CO2 forbruget. Resultatet er en meget unikt produkt, der består af den ærlige kerne – dansk genbrugsmateriale i sin enkeltes form. Når vi vælger at eksponere kernen er det blandt andet for at nedbringe materiale- og energiforbruget ifm. fremstillingen af hver køkkenlåge. Men også fordi det giver et smukt og enestående produkt.

Når dit Core køkken har udlevet sin tid hos dig, eller de efterfølgende brugere af dit hjem, kan det indgå i et nyt cirkulært forløb. Det kan afleveres og indsamles, kværnes og genopstå som nye plader og nye køkkener, og på den måde blive i en brugscyklus i stedet for at blive brændt og udlede CO2.

Et samarbejde med Johansen Skovsted Arkitekter

Core kollektionen er udviklet i samarbejde med Johansen Skovsted Arkitekter, en prisvindende dansk arkitektduo bestående af Søren Johansen og Sebastian Skovsted.

Johansen Skovsted Arkitekter arbejder ofte med renoveringsopgaver, hvor fokus er på at skabe fornyelse ved at bevare det eksisterende, tilbygge og genfortolke. De har bla vundet Dreyers Fonds Hæderpris i 2022.

LÆS MERE OM BÆREDYGTIGHED

TONER – Core

Core collection findes i tre smukke toner.

Er du nysgerrig på hvilke kombinationer der vil passe i dit hjem? Book dit designmøde her, så hjælper vi dig videre.

BESTIL FARVEPRØVER
GOLDEN LEAVES
GREY CLAY
DARK SOIL

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

Core fås med massive ask kanter indfarvet i samme toner som overfladerne.

Et valg om det cirkulære produkt

Core er lavet af 90% genanvendt træ fra danske genbrugsstationer. Kristoffer Brems, medstifter af &SHUFL, fortæller her om tankerne bag den nye kollektion.

BOOK DESIGNMØDE

Få greb om køkkenstilen

Skab dit eget udtryk

Med &SHUFL får du friheden til at skabe dit eget personlige udtryk i dit nye køkken. Med vores udvalg af farver og materialer kan du lade din kreativitet få frit spil både på overfladerne og i kabinetterne. Udforsk vores sortiment af greb, bordplader, kabinetter, kanter og træskuffer, og se hvordan du kan samle de forskellige elementer til et køkken, der er unikt og afspejler din personlige stil. Vi hjælper dig også gerne på vej, så vi sammen kan skabe et køkken, der er skræddersyet til dig.

Det enkle design gør, at alle vores materialer og farver, greb, træskuffer og bordplader kan mikses præcis, som du vil. Det er det, vi kalder at shufle. Læs meget mere om alle dine valgmuligheder herunder. 

Alle &SHUFLs køkken kollektioner produceres på danske snedkerier – det synes vi giver bedst mening. De gode danske håndværkstraditioner og det tætte samarbejde mellem vores designere og snedkere er det, der sikrer den høje kvalitet i produktet. 

SE ALLE KOLLEKTIONER

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Kom ind og se kollektionerne i vores showroom eller bestil en farveprøve

KONTAKT OS