The painted collection

Et unikt udvalg af farver til dit køkken hack

Vores painted collection består af et stort udvalg af unikke og særligt udvalgte farver. Hver farve er inspireret af nogle af vores største kunstmalere. Farverne spænder fra de hvide, grå og grågrønne toner til nogle mere rødlige og gulbrune nuancer. Farver skal altid opleves i virkeligheden, så kom ind i vores showroom og se de nye muligheder.

Du har nærmest uendelige muligheder for kombinationer mellem farver og materialer, så du kan skabe præcis det udtryk, du drømmer om. ⁠Og du kan også vælge mellem forskellige greb på dine køkkenfronter eller skabslåger. Læs mere om hvilke greb du kan vælge her

FARVER – painted collection

DALI DESERT SAND
DEGAS DELICATE ROSE
REMBRANDT GOLDEN BROWN
KAHLO VELVET RED
HAMMERSHOI LIGHT GREY
TURNER MISTY GREEN
KROYER NORTHERN SKY
BRANCUSI WHITE
MORANDI PALE PINK
HOPPER SHADED GREEN
WHITEREAD WARM GREY
FLAVIN PALE YELLOW

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

Bestil farveprøver

FARVER – the MIAMI collection

MIAMI LEMON
MIAMI PEACH
MIAMI OCEAN
MIAMI SKY
MIAMI MINT
MIAMI LIGHT BLUE

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

Bestil farveprøver

Få greb om køkkenstilen med &SHUFL

Skab dit eget udtryk

Med &SHUFL får du friheden til at skabe dit eget personlige udtryk i dit nye køkken. Med vores udvalg af farver og materialer kan du lade din kreativitet få frit spil både på overfladerne og i kabinetterne. Udforsk vores sortiment af greb, bordplader, kabinetter, kanter og træskuffer, og se hvordan du kan samle de forskellige elementer til et køkken, der er unikt og afspejler din personlige stil. Vi hjælper dig også gerne på vej, så vi sammen kan skabe et køkken, der er skræddersyet til dig.

Det enkle design gør, at alle vores materialer og farver, greb, træskuffer og bordplader kan mikses præcis, som du vil. Det er det, vi kalder at shufle. Læs meget mere om alle dine valgmuligheder herunder. 

Alle &SHUFLs køkken kollektioner produceres på danske snedkerier – det synes vi giver bedst mening. De gode danske håndværkstraditioner og det tætte samarbejde mellem vores designere og snedkere er det, der sikrer den høje kvalitet i produktet. Og så bevarer vi arbejdspladserne i Danmark.

Se alle kollektioner

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keepⓇ til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. ⁠Vi hjælper dig med at opdatere det ydre med smukke køkkenfronter og bordplader produceret i bedste snedkerkvalitet i Danmark.

Vi producerer til en række køkkensystemer - herunder Kvik, Svane, HTH og det gamle Ikea Faktum m.fl. 

Ikea hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et ikea-hacket køkken i bedste snedkerkvalitet – produceret til dig på danske snedkerier.

Lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte køkken, der er skræddersyet til dine behov og stil.

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL. Med de skræddersyede designmuligheder kan vi opfylde alle dine behov og skabe smukke og funktionelle rum.

Oplev den fulde snedkerløsning med &SHUFL og gør dit hjem helt unikt.

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve

Kontakt os