painted wood collection

Et unikt udvalg af farver til dit køkken hack

Vores painted wood collection består af et stort udvalg af unikke og særligt udvalgte farver. Hver farve er inspireret af nogle af vores største kunstmalere. Farverne spænder fra de hvide, grå og grågrønne toner til nogle mere rødlige og gulbrune nuancer. Farver skal altid opleves i virkeligheden, så kom ind i vores showroom og se de nye muligheder. Kernen i produktet er vores danske spånplade produceret af genbrugstræ finéret med en asketræsfinér, som diskret skimtes under malingen.

Du har nærmest uendelige muligheder for kombinationer mellem farver og materialer, så du kan skabe præcis det udtryk, du drømmer om. ⁠Og du kan også vælge mellem forskellige greb på dine køkkenfronter eller skabslåger. Læs mere om hvilke greb du kan vælge her

Sådan er PAINTED WOOD opbygget:

MALING

Den malede overflade fås i 18 forskellige farver. Træfinéren sprøjtemales med flere lag, der skaber en slidstærk overflade.

Finér

Træfinéren, der er lavet af asketræ fra Tyskland, sys sammen, før den bliver fastspændt på spånpladen. Dette trin udføres af vores dygtige snedkere, der har mange års erfaring med processen.

KERNE

Kernematerialet består af en danskproduceret spånplade. Det kværnede træ i pladen kommer af minimum 90% genbrugstræ fra danske genbrugsstationer. 

 

Painted wood fremstilles på vores danske snedkeri.

FARVER – painted wood

DALI DESERT SAND
DEGAS DELICATE ROSE
REMBRANDT GOLDEN BROWN
KAHLO VELVET RED
HAMMERSHOI LIGHT GREY
TURNER MISTY GREEN
KROYER NORTHERN SKY
BRANCUSI WHITE
MORANDI PALE PINK
HOPPER SHADED GREEN
WHITEREAD WARM GREY
FLAVIN PALE YELLOW

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

BESTIL FARVEPRØVER

FARVER – the MIAMI collection

MIAMI LEMON
MIAMI PEACH
MIAMI OCEAN
MIAMI SKY
MIAMI MINT
MIAMI LIGHT BLUE

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

BESTIL FARVEPRØVER

Få greb om køkkenstilen

Skab dit eget udtryk

Med &SHUFL får du friheden til at skabe dit eget personlige udtryk i dit nye køkken. Med vores udvalg af farver og materialer kan du lade din kreativitet få frit spil både på overfladerne og i kabinetterne. Udforsk vores sortiment af greb, bordplader, kabinetter, kanter og træskuffer, og se hvordan du kan samle de forskellige elementer til et køkken, der er unikt og afspejler din personlige stil. Vi hjælper dig også gerne på vej, så vi sammen kan skabe et køkken, der er skræddersyet til dig.

Det enkle design gør, at alle vores materialer og farver, greb, træskuffer og bordplader kan mikses præcis, som du vil. Det er det, vi kalder at shufle. Læs meget mere om alle dine valgmuligheder herunder. 

Alle &SHUFLs køkken kollektioner produceres på danske snedkerier – det synes vi giver bedst mening. De gode danske håndværkstraditioner og det tætte samarbejde mellem vores designere og snedkere er det, der sikrer den høje kvalitet i produktet. 

SE ALLE KOLLEKTIONER

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Kom ind og se kollektionerne i vores showroom eller bestil en farveprøve

KONTAKT OS