Eksklusive køkkenkabinetter i smukke farver

Eksklusive køkken-kabinetter i smukke farver

En kollektion, der er udviklet, designet og fremstillet i Danmark

Med Complete har du nu muligheden for at vælge den fulde køkkenløsning fra &SHUFL. Vi er kravlet helt ind i køkkenskabet for at give dig endnu flere muligheder for at skabe et køkken, der er helt unikt. Vores nye kollektion af snedkerlavede kabinetter har seks forskellige delikate farver og træfinérer, som du kan kombinere med vores øvrige kollektioner for at skabe et personligt køkken, helt ned til sidste og inderste detalje.

Den fulde løsning, 100% personlig – også når du åbner skuffen!

Med vores farvede kabinetter kan du give dine yndlingsting en ekstra flot baggrund, også når det står i skabet. Du kan vælge åbne skuffer i massiv træ, så det er let at overskue de smukke ting, eller lave en kombination af åbne og lukkede skuffer og skabe. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med rådgivning om den rette kombination for dig.

BOOK DESIGNMØDE

Farver – kabinetter

Den nye kollektion findes i fire smukke farver samt aske- og egetræsfiner. Og udover at der er farve eller finer på både inder-og yderside af kabinetterne, får du, som en ekstra lækker detalje, en kant i samme farve som kabinettet, eller en massiv trækant, hvis du vil have åbne skuffer.

Hos &SHUFL er vi vilde med farver og det personlige valg, og vi elsker at hjælpe vores kunder med at finde det bedste materiale- og farvevalg. Har du spørgsmål til dit eget projekt, så kontakt os – vi sidder klar til at hjælpe dig.

KONTAKT OS
&SHUFL koekken kabinetter og fronter i egetræ
EG
&SHUFL koekken kabinetter og fronter i ask aketrae
ASK
&SHUFL koekken kabinetter i farver
OYSTER GREY
&SHUFL koekken kabinetter i farver
PALE GOLD
WHITE
MINT

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

Leg med farverne

Du kan vælge kabinetter i samme farve som dine fronter for at opnå et ensartet monokromt udtryk. Eller du kan vælge en anden farve til kabinetterne, og skabe en kontrastfuld dynamik mellem skabe og fronter.

Alle elementer fra ét sted

Når du vælger kabinetter fra &SHUFL, får du hele køkkenet leveret fra os, og opnår et fuldendt udtryk, hvor der er tænkt på alle detaljer, fra inderst til yderst. Kabinetterne produceres på danske snedkerværksteder og er af den højeste kvalitet.

Åbne træskuffer i fokus

Med kabinetkollektionen kan du nu også vælge åbne, fingertappede træskuffer, hvor indholdet delvist udstilles. Så kan du nemmere nyde din yndlingskeramik eller det fine porcelæn, og får helt nye muligheder for at skabe smukke arrangementer i dit køkken. 

Hør mere om Complete kollektionen, muligheder og priser her.

KONTAKT OS

Hvad med miljøet?

Kabinetterne i Complete kollektionen fremstilles på snedkerier i Danmark og leveres til dig som “flat-pack”. Det gør vi, fordi det reducerer klimabelastningen ved transport betydeligt. Kabinetterne er produceret af Cradle to Cradle-certificerede spånplader og indeholder overvejende genbrugstræ. De er af høj kvalitet, og lavet til at kunne holde i mange år, men ved endt levetid kan de recirkuleres og kværnes om til nye spånplader.

Produktionen af Complete kabinetterne bliver først igangsat, når du bestiller. Det betyder mindre spild, fordi vi producerer dem direkte til dig, og ikke til et stort lager, hvor de måske ender med ikke at blive solgt.

Det er naturligvis altid bedst for miljøet ikke at købe nyt. Start derfor gerne med at overveje, hvor meget af dit eksisterende køkken, der vil kunne genbruges. Måske kan du bevare nogle dele og supplere med nye kabinetter, der hvor køkkenet fx skal gøres større eller bygges helt om.

Husk at vi producerer alt på specialmål, så vi har mulighed for at hjælpe dig med at supplere og opdatere eksisterende løsninger. Det kan fx være at erstatte hylder med skuffer, eller at etablere en bænk eller åben reol i forbindelse med det eksisterende køkken. Der er mange muligheder for at skabe et lækkert køkken uden at miljøet skal betale prisen.

LÆS MERE OM HVORDAN VI ARBEJDER MED BÆREDYGTIGHED

Sådan kommer du i gang

Det er altid en god ide at starte processen med at søge inspiration. Book en tid i vores showroom eller kig forbi uanmeldt en dag, det passer dig, så du kan se og mærke vores kvalitet. Eller book en onlinefremvisning, hvor vores dygtige køkkenarkitekter kan hjælpe og inspirere dig.

Ved du allerede hvordan dit drømmekøkken skal se ud og hvilken kombinationer af kollektioner du skal have? Vi laver gerne et prisoverslag til dig. Kontakt os her eller send os 3-4 billeder af dit eksisterende køkken i en mail til hello@andshufl.com med information om hvilke materialer, farver og mål du ønsker.

1. Inspiration og designmøde

Start med at lade dig inspirere. Om lørdagen holder vi korte inspirationsmøder, og i hverdagene kan du booke et mere dybdegående designmøde.  Vi vil elske at kigge på dit projekt, hjælpe dig med at vælge farver og materialer og få indrettet dit køkken bedst muligt. Book direkte her i vores kalender – eller ⁠ring til os på telefon:+45 33 11 60 06⁠.
Vi tilbyder både fysiske, online- og telefonmøder.⁠

KONTAKT OS

2. Tilbud og tegning

Når du har fundet frem til den kombination af farver, materialer og layout, der skal være i dit nye køkken, laver vi et tilbud til dig. Hvis du har behov for det, tegner vi også en tegning, der kan benyttes af de håndværkere, der står for monteringen.

3. Bestilling

Når du er klar til at bestille, sætter vi ordren i gang. Så snart du har betalt, sættes din ordre i produktion og kan leveres inden for 5-7 uger.

Imens kan du glæde dig til dit nye køkken, og få gjort køkkenrummet klar til monteringsfasen.

4. Levering og montering

Vi leverer din ordre, som nu er klar til at blive monteret hos dig.

Vi har et netværk af montører som du kan benytte. Vi formidler kontakten, men du booker selv og laver aftalen direkte med dem, du ønsker. Så er vi ikke et fordyrende mellemled for dig. De håndværkere, vi anbefaler, sætter mange af vores køkkener op og har derfor den fornødne ekspertise. Vi har endvidere en supportfunktion til dine montører, hvis nødvendigt.

Du er snart i mål med dit nye drømmekøkken.

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Læs mere om de forskellige kollektioner,
som du kan vælge imellem

KØKKENKOLLEKTIONER