fbpx

    Shop

Køkkenrenovering

Nye låger til renovering af dit gamle køkken

Forny dit køkken, nemmere, billigere og mere miljøvenligt. Hvorfor smide ting ud der stadig virker fint? Hos os kan du få smukke fronter i snedkerkvalitet, der tilpasses dit eksisterede køkken. Vi er dit dansk producerede køkken-hack og kan levere til de fleste danske køkkensystemer. Du kan vælge materialer og farver til fra alle vores fem kollektioner til din køkkenrenovering.

Du vil gerne have følelsen af et nyt lækkert køkken, men vil samtidig også minimere belastningen for miljøet og komme hurtigere i mål med din køkken makeover. Vi hjælper dig med at genbruge så meget som muligt af dit eksisterende køkken, så du reducerer nyproduktion uden at gå på kompromis med design og funktionalitet.

Koekken fronter
Hvorfor udskifte alt, hvis dit køkken stadig fungerer? Her er et ældre køkken blevet renoveret ved at udskifte skuffefronter og bordplade.
&SHUFL kitchen upgrade
I denne køkkenrenovering er vægskabene er fjernet og udskiftet med en hylde for at give et lettere udtryk.
Nye køkkenfronter i linoleum i farven Charcoal.
&SHUFL klimavenlig kokken renovering
Med nye køkkenlåger samt bordplade har dette eksisterende køkken fået nye klæder og kan holde sig smukt i mange år frem.
Pris pr. skuffefront fra 940 kr. inkl. moms.

Skal vi hjælpe dig med udskiftning af køkkenlåger i lækre materialer og smukke farver? 

Hos &SHUFL er vi vilde med farver og materialer – vi lever og ånder for at hjælpe vores kunder med at finde det bedste materiale og farvevalg. Vi tilbyder personlig rådgivning og vi gør en dyd ud af at finde det udtryk du drømmer om til din køkkenrenovering. Samtidig sætter vi en ære i at udfordre vores kunder, og måske inspirere til at tage lidt mere utraditionelle og modige valg i renoveringen af dit køkken. Kom i gang med renovering af dit køkken – book et designmøde med vores dygtige køkken-arkitekter.

Nemmere

Når du ikke skal starte helt forfra, bliver det langt nemmere og hurtigere at komme i mål med din køkkenrenovering. I de fleste tilfælde kan en udskiftning af køkkenlåger udføres på 1-2 dage og uden det store besvær.

Billigere

Du sparer udgiften til skabe og skuffer, hvis du nøjes med at udskifte med nye køkkenfronter. Når den eksisterede indretning af køkkenet beholdes sparer du ligeledes udgiften til flere forskellige håndværkere.

Mere miljøvenligt

Når du genbruger dele af dit eksisterede køkken, og dermed minimerer nyproduktion, reduceres dit klimaaftryk. Jo mere du genbruger – jo mere CO2 sparer du på din køkkenrenovering.

&SHUFL koekken fronter
Køkkenlåge i snedkerkvalitet i farven Vapour. Kanterne er her fremstillet i massivt egetræ for et fuldendt naturligt udtryk til renovering af dit køkken.
&SHUFL koekken fronter
Køkkenrenovering: Her har et ældre køkken fået en makeover med nye køkkenfronter og bordplade.
SHUFL-traeskuffer-fingertappede-koekken-upgrade
Husk at vi også kan tilføje snedkerskuffer til dit eksisterende køkken i stedet for hyldeskabe, hvis du ønsker bedre udnyttelse af pladsen.
Pris pr. snedkerskuffe fra 980 kr. inkl. moms.

Sådan kommer du i gang med at give dit køkken en makeover.

At lave et helt nyt køkken er ofte et større omgang. Ved en køkkenrenovering, hvor man genbruger eksisterende skabe og skuffer slipper du for at skulle igennem et stort projekt. Alligevel er det altid en god ide at starte din planlægning i god tid. På den måde kan du gøre tiden med et ikke fuldt funktionsdygtigt køkken, så kort som muligt.

Start også med at overveje, hvor meget du selv kan overkomme af køkkenrenoveringen – har du fx. hænderne skruet godt på eller skal du have booket en god håndværker, der kan udskifte dine køkkenlåger? Det er også en rigtig god ide at besøge vores showroom eller bestille en farveprøve, så du kan se farverne i levende live og mærke forskellen på de forskellige materialer.

1. Prisoverslag

Vi laver et prisoverslag ud fra billeder af dit eksisterende køkken.

2. Opmåling

Inden du bestiller måler vi op, så vi er sikre på at dine nye fronter har de rigtige dimensioner.

OBS: Denne service koster 1000 kr.

3. Bestilling

Tilbuddet tilpasses til dine mål samt valg af materialer. Ordren godkendes af dig, sættes i produktion og kan leveres inden for  5-7 uger.

4. Montering

Vi leverer og dine nye køkkenfronter er klar til at blive monteret hos dig. Du er snart i mål med køkkenrenoveringen.

Bestil dine nye køkkenlåger

Ved du allerede hvilken kollektion af køkkenfronter, du vil have? Vi laver gerne et prisoverslag til dig. Send os 3-4 billeder af dit eksisterende køkken i en mail til hello@andshufl.com med information om hvilke materialer, farver og mål du ønsker.

Du kan også starte med at søge mere inspiration til din køkkenrenovering. Besøg vores showroom, hvor du kan se alle vores farver og materialer og få en snak med vores designere om renovering af køkken.
Eller se flere billeder på instagram, facebook eller pinterest.

Læs mere om de forskellige kollektioner,

som du kan vælge til at udskiftning af køkkenlåger