fbpx

    Shop

Nye køkkenlåger med &SHUFL keep®

Behold det indre – forny det ydre!

Har du et køkken, der trænger til en udskiftning udenpå, men hvor det indre egentlig ikke fejler noget? Så kan vi hjælpe dig med nye låger til dit køkken, og sammen spare klimaet for en stor mængde CO2, hvis du beholder de eksisterende skabe. Vi kan producere nye køkkenlåger til de fleste køkkensystemer. Vi vil gerne hjælpe med at bevare fungerende køkkener så længe som muligt, så vi kan passe på vores fælles ressourcer. Det er det, vi kalder &SHUFL keep®.

Nye køkkenlåger og køkkenfronter til renovering af dit gamle køkken

Forny dit køkken, nemmere, billigere og mere miljøvenligt. Hvorfor smide ting ud der stadig virker fint? Hos os kan du få smukke nye køkkenlåger og -fronter i snedkerkvalitet, der tilpasses dit eksisterede køkken. Vi er dit dansk producerede køkken-hack og kan levere til de fleste danske køkkensystemer. Du kan vælge materialer og farver til fra alle vores fem kollektioner til din køkkenrenovering.

Du vil gerne have følelsen af et nyt lækkert køkken, men vil samtidig også minimere belastningen for miljøet og komme hurtigere i mål med din køkken makeover. Vi hjælper dig med at genbruge så meget som muligt af dit eksisterende køkken, så du reducerer nyproduktion uden at gå på kompromis med design og funktionalitet.

Laminat køkken HTH hack
Her er det et HTH-køkken, der har fået nyt liv med ny bordplade og nye køkkenlåger med massive egetræskanter fra &SHUFL. ⁠
Laminat køkken HTH hack
Farven er Oyster Grey fra laminatkollektionen, en slidstærk og langtidsholdbar kollektion, der passer rigtig godt til en aktiv børnefamilie. ⁠
Laminat køkken HTH hack
I dette projekt har vi hjulpet en familie med at udvide køkkenet, og lavet en lille siddeplads, der folder sig rundt om hjørnet – i samme materiale som resten af køkkenet. En tilføjelse til det eksisterende, der øger brugbarheden af det gamle køkken.  ⁠

Skal vi hjælpe dig med udskiftning af køkkenlåger i lækre materialer og smukke farver? 

Hos &SHUFL er vi vilde med farver og materialer – vi lever og ånder for at hjælpe vores kunder med at finde det bedste materiale og farvevalg. Vi tilbyder personlig rådgivning og vi gør en dyd ud af at finde det udtryk du drømmer om til din køkkenrenovering. Samtidig sætter vi en ære i at udfordre vores kunder, og måske inspirere til at tage lidt mere utraditionelle og modige valg i renoveringen af dit køkken. Kom i gang med renovering af dit køkken – book et designmøde med vores dygtige køkken-arkitekter.

&SHUFL nye koekkenlåger til HTH køkken
I denne køkkenrenovering er overskabene fjernet for at give et lettere udtryk.
Nye låger til køkkenet i linoleum i farven Mushroom and Burgundy.
&SHUFL nye koekkenlåger til HTH køkken
Hvorfor udskifte alt, hvis dit køkken stadig fungerer? Her er et HTH køkken blevet renoveret ved at udskifte skuffefronterne og bordpladen.
&SHUFL nye koekkenlåger til HTH køkken
Det eksisterende køkken har fået nye klæder og kan holde sig smukt i mange år frem.
Pris pr. skuffefront fra 940 kr. inkl. moms.

Nemmere

Når du ikke skal starte helt forfra, bliver det langt nemmere og hurtigere at komme i mål med din køkkenrenovering. I de fleste tilfælde kan en udskiftning med nye køkkenlåger udføres på 1-2 dage og uden det store besvær.

Billigere

Du sparer udgiften til skabe og skuffer, hvis du nøjes med at udskifte med nye låger til dit køkken. Når den eksisterede indretning af køkkenet beholdes sparer du ligeledes udgiften til flere forskellige håndværkere.

Mere miljøvenligt

Når du genbruger dele af dit eksisterede køkken, og dermed minimerer nyproduktion, reduceres dit klimaaftryk. Jo mere du genbruger – jo mere CO2 sparer du på din køkkenrenovering.

Læs om hvordan &SHUFL arbejder med bæredygtighed her

Sådan kommer du i gang med at renovere dit køkken. 

At lave et helt nyt køkken er ofte et større omgang. Ved en udskiftning med nye køkkenlåger, hvor man genbruger eksisterende skabe og skuffer slipper du for at skulle igennem et stort projekt. Alligevel er det altid en god ide at starte din planlægning i god tid. På den måde kan du gøre tiden med et ikke fuldt funktionsdygtigt køkken, så kort som muligt.

Start også med at overveje, hvor meget du selv kan overkomme af køkkenrenoveringen – har du fx. hænderne skruet godt på eller skal du have booket en god håndværker, der kan udskifte dine køkkenlåger? Det er også en rigtig god ide at besøge vores showroom eller bestille en farveprøve, så du kan se farverne i levende live og mærke forskellen på de forskellige materialer.

1. Prisoverslag

Vi laver et prisoverslag ud fra billeder af dit eksisterende køkken.

2. Vi måler op hos dig!

Inden du bestiller måler vi op, så vi er sikre på at dine nye fronter har de rigtige dimensioner.

OBS: Denne service koster 1000 kr.

3. Du bestiller

Tilbuddet tilpasses til dine mål samt valg af materialer. Ordren godkendes af dig, sættes i produktion og kan leveres inden for  5-7 uger.

4. Montering

Vi leverer og dine nye køkkenlåger er klar til at blive monteret hos dig. Du er snart i mål med køkkenrenoveringen.

Bestil nye køkkenlåger til dit køkken

Ved du allerede hvilken kollektion af køkkenfronter, du vil have? Vi laver gerne et prisoverslag til dig. Send os 3-4 billeder af dit eksisterende køkken i en mail til hello@andshufl.com med information om hvilke materialer, farver og mål du ønsker.

Du kan også starte med at søge mere inspiration til din køkkenrenovering. Besøg vores showroom, hvor du kan se alle vores farver og materialer og få en snak med vores designere om renovering af køkken.
Eller se flere billeder på instagram, facebook eller pinterest.

Læs mere om de forskellige kollektioner,

som du kan vælge til at udskiftning af køkkenlåger