Nye køkkenlåger med &SHUFL keep

Behold det indre – forny det ydre!

Har du et køkken, der trænger til en udskiftning udenpå, men hvor det indre egentlig ikke fejler noget? Så kan vi hjælpe dig med nye låger til dit køkken, og sammen spare klimaet for en stor mængde CO2, hvis du beholder de eksisterende skabe. Vi kan producere nye køkkenlåger til de fleste køkkensystemer. Vi vil gerne hjælpe med at bevare fungerende køkkener så længe som muligt, så vi kan passe på vores fælles ressourcer. Det er det, vi kalder &SHUFL keep®.

Nye køkkenlåger og køkkenfronter til renovering af dit gamle køkken

Forny dit køkken, nemmere, billigere og mere miljøvenligt. Hvorfor smide ting ud der stadig virker fint? Hos os kan du få smukke nye køkkenlåger og -fronter i snedkerkvalitet, der tilpasses dit eksisterede køkken. Vi er dit dansk producerede køkken-hack og kan levere til de fleste danske køkkensystemer. Du kan vælge materialer og farver til fra alle vores fem kollektioner til din køkkenrenovering.

Du vil gerne have følelsen af et nyt lækkert køkken, men vil samtidig også minimere belastningen for miljøet og komme hurtigere i mål med din køkken makeover. Vi hjælper dig med at genbruge så meget som muligt af dit eksisterende køkken, så du reducerer nyproduktion uden at gå på kompromis med design og funktionalitet.

Book designmøde

Bring dit hjem til live med et nyt køkken: Skab liv og energi med en &SHUFL opgradering

Se, hvordan det tidligere køkken er blevet forvandlet. Opdag mulighederne for at skabe dit drømmekøkken uden at smide alt det bagvedliggende ud.

Skal vi hjælpe dig med udskiftning af køkkenlåger i lækre materialer og smukke farver?

Hos &SHUFL er vi vilde med farver og materialer – vi lever og ånder for at hjælpe vores kunder med at finde det bedste materiale og farvevalg. Vi tilbyder personlig rådgivning og vi gør en dyd ud af at finde det udtryk du drømmer om til din køkkenrenovering. Samtidig sætter vi en ære i at udfordre vores kunder, og måske inspirere til at tage lidt mere utraditionelle og modige valg i renoveringen af dit køkken. Kom i gang med renovering af dit køkken – book et designmøde med vores dygtige køkken-arkitekter.

Har du spørgsmål til dit eget projekt – skriv til os vi sidder klar til at hjælpe dig!

KONTAKT OS

Nemmere

Når du ikke skal starte helt forfra, bliver det langt nemmere og hurtigere at komme i mål med din køkkenrenovering. I de fleste tilfælde kan en udskiftning med nye køkkenlåger udføres på 1-2 dage og uden det store besvær.

Billigere

Du sparer udgiften til skabe og skuffer, hvis du nøjes med at udskifte med nye låger til dit køkken. Når den eksisterede indretning af køkkenet beholdes sparer du ligeledes udgiften til flere forskellige håndværkere.

Mere miljøvenligt

Når du genbruger dele af dit eksisterede køkken, og dermed minimerer nyproduktion, reduceres dit klimaaftryk. Jo mere du genbruger – jo mere CO2 sparer du på din køkkenrenovering.

Læs om hvordan &SHUFL arbejder med bæredygtighed

LÆS MERE

Sådan kommer du i gang med at renovere dit køkken.

At lave et helt nyt køkken er ofte et større omgang. Ved en udskiftning med nye køkkenlåger, hvor man genbruger eksisterende skabe og skuffer slipper du for at skulle igennem et stort projekt. Alligevel er det altid en god ide at starte din planlægning i god tid. På den måde kan du gøre tiden med et ikke fuldt funktionsdygtigt køkken, så kort som muligt.

Start også med at overveje, hvor meget du selv kan overkomme af køkkenrenoveringen – har du fx. hænderne skruet godt på eller skal du have booket en god håndværker, der kan udskifte dine køkkenlåger? Det er også en rigtig god ide at besøge vores showroom eller bestille en farveprøve, så du kan se farverne i levende live og mærke forskellen på de forskellige materialer.

LÆS MERE OM VORES MATERIALER

Bestil nye køkkenlåger til dit køkken

Ved du allerede hvilken kollektion af køkkenfronter, du vil have? Vi laver gerne et prisoverslag til dig. Send os 3-4 billeder af dit eksisterende køkken i en mail til hello@andshufl.com med information om hvilke materialer, farver og mål du ønsker.

Du kan også starte med at søge mere inspiration til din køkkenrenovering. Besøg vores showroom, hvor du kan se alle vores farver og materialer og få en snak med vores designere om renovering af køkken.
Eller se flere billeder på instagram, facebook eller pinterest.

1. Prisoverslag

Vi laver et prisoverslag ud fra billeder af dit eksisterende køkken.

KONTAKT OS

2. Vi måler op hos dig

Inden du bestiller måler vi op, så vi er sikre på at dine nye fronter har de rigtige dimensioner.

3. Du bestiller

Tilbuddet tilpasses til dine mål samt valg af materialer. Ordren godkendes af dig, sættes i produktion og kan leveres inden for 5-7 uger.

4. Montering

Vi leverer og dine nye køkkenlåger er klar til at blive monteret hos dig. Du er snart i mål med køkkenrenoveringen.

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Læs mere om de forskellige kollektioner, som du kan vælge til at udskiftning af køkkenlåger

Køkken kollektioner