Priseksempler på garderobeskabe

Priserne er vejledende. Alle priser er i danske kroner (DKK). Alle priser er inklusive moms og eksklusiv levering.

Book designmøde
Garderobeskabe

Garderobeskab i linoleum i farven Powder. 

Se priseksempel
Entre og garderobeskabe

Entreløsning i laminat i farven Silver. 

Se priseksempel
garderobeskabe til badeværelse

Skablåger til badeværelse i egetræ. 

Se priseksempel
badmøbel

Badeværelsesmøbel i Smokey Blue linoleum. 

Se priseksempel
Snedkergarderobe

Klædeskabsløsning i farven Kroyer Northern Sky. 

Se priseksempel
garderobeskabe

Garderobe i farven Degas Delicate Rose. 

Se priseksempel

Kompetent arkitektrådgivning

Uanset om du allerede ved hvordan din nye garderobe skal se ud eller om du er helt i vildrede, så tag fat i os. Vi hjælper dig videre.

Måske har du allerede en tegning, og er helt sikker på indretning, farver og materiale, og skal bare have et tilbud på nye garderobelåger. Måske er du helt på bar bund, har aldrig købt garderobe før, og ved ikke hvor du skal begynde. Eller måske er du et sted imellem, og har brug for at se hvad der er for muligheder for at få en skræddersyet løsning, se farvemuligheder og få sparring og gode råd.

Uanset hvor du er, så mail eller ring til os, og få svar på dine umiddelbare spørgsmål. Du kan få et tilbud på baggrund af din IKEA tegning, få tilsendt farveprøver eller aftale det indledende møde med vores arkitekter. Til mødet kan du se vores kollektioner, og føle forskellen mellem de forskellige materialer. Mærk hvordan grebet føles i hånden. Se farverne i levende live. Og snak dine planer, tidsramme, budget og meget mere igennem med vores arkitekter. Vi hjælper dig også gerne med vejledning omkring valg af farve og materiale.

Se kollektioner

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE