Det klassiske signaturgreb

Vores signaturgreb er &SHUFLs originale integrerede greb. Det er designbeskyttet og fås eksklusivt hos os. Grebet er både smukt og ergonomisk og let at holde rent. Et ikonisk greb med et tidløst og klassisk udtryk, der holder sig smukt hele livet. Læs mere om vores signaturgreb her på siden.

 

Ergonomisk og praktisk

Udformningen af grebet gør det behageligt at gribe og holde i. Selv når tunge låger som køleskab og fryser skal åbnes. Det er designet sådan, at vand og skidt er nemt at tørre af – der er ingen udfræsning, skidtet kan ligge og gemme sig i. Grebet er dermed mere hygiejnisk end mange andre. Grebet er designbeskyttet, og kan ikke fås tilsvarende andre steder.

Grebet der kan skifte farve

Ønsker du på et senere tidspunkt at ændre dit valg, så kan bagpladerne nemt skiftes. De er monteret med fire små fine messingskuer, som du selv hurtigt kan skrue ud.

Derfor kan du altid senere udskifte bagpladen til en anden farve eller materiale, og dermed forlænge levetiden og glæden ved dit køkken, bad- eller garderobeløsning.

Men fordi du ændrer mening, skal bagpladerne ikke gå til spilde. Vi tilbyder derfor et take back system, hvor vi tager de brugte bagplader retur og genbruger dem.

Hvilken bagplade vil du have i dit greb?

Til bagpladen i dit signaturgreb kan du vælge mellem seks forskellige materialer, så du kan få præcist det udtryk, der passer til dine fronter og dit hjem.

Vælg mellem massiv messing, stål, pulverlakeret sort, ask, eg og røget eg.

SE KOLLEKTIONER

Designbeskyttet

Signaturgrebet forhandles eksklusivt af &SHUFL og er i dag designbeskyttet. Derfor er det kun hos os at du får netop dette ikoniske greb, der ikke forhandles andre steder og er designbeskyttet via EUIPO, Europæiske unions kontor for Intellektuel ejendomsret. Grebet er både smukt, ergonomisk og let at holde rent.

Det klassiske enkle design

Signatur grebet er minimalistisk og enkelt i designet. I 2013 designede arkitekt og co founder, Kristoffer Brems, dette originale greb præcis bredt nok til at være funktionelt og praktisk, men samtidig smalt nok til at se enkelt og minimalisktisk ud. Et ikonisk og smalt greb, der skaber et tidsløst og klassisk udtryk, der kan holde sig smukt forevigt.

Take back

&SHUFL ønsker at gå forrest i køkkenbranchen for at skabe en bæredygtig fremtid. Et skridt på vejen er at forlænge køkkenets levetid, ved at tilbyde at bagpladerne i grebet kan udskiftes. Når du senere måske ønsker at opdatere og ændre på køkkents udtryk, kan bagpladerne derfor nemt selv afmonteres.  Vi tilbyder et take back system, hvor vi tager de brugte bagplader retur, og genbruger dem. På den måde skaber vi et cirkulært system, hvor bagpladerne i grebene aldrig vil skulle destrueres.

Læs mere om hvordan &SHUFL arbejder med bæredygtighed

Det klassiske design

Et ikonisk greb med et tidløst og klassisk udtryk, der holder sig smukt hele livet.

Signaturgrebet er minimalistisk og enkelt i designet. Designet i 2013 af arkitekt og co-founder Kristoffer Brems på en sådan måde, at det er bredt nok til at være funktionelt og praktisk, men samtidig smalt nok til at se enkelt og minimalistisk ud.

Vogt Dem for efterligninger

Vores greb er smukt og enkelt, og dets succes har fristet en del andre til at efterligne. Men det er altså kun hos os, du får det originale greb.

Hvor der er kælet for og nørdet med detaljerne: hjørnernes præcise runding, fræsningens dybde, den udskiftelige bagplade, og meget mere. Alt sammen med det formål at give dig den bedste oplevelse i dit daglige brug.

Gode ideer har man sjældent alene, men der er stadig kun en original!

Ergonomisk og praktisk

Udformningen af grebet gør det behageligt at gribe og holde i. Selv når tunge låger som køleskab og fryser skal åbnes.

Det er designet sådan, at vand og skidt er nemt at tørre af – der er ingen udfræsning, skidtet kan ligge og gemme sig i. Grebet er dermed mere hygiejnisk end mange andre. Grebet er designbeskyttet, og kan ikke fås tilsvarende andre steder.

Kom ind og se de ikoniske greb og alle vores kollektioner i vores showroom

SKRIV TIL OS