fbpx

    Shop

Relancering af et ikonisk greb

Et klassisk greb, der kan holde hele livet 

&SHUFL lancerer nu et samarbejde med den danske arkitekt og designer Knud Holscher og designvirksomheden d line. Knud Holscher er en af dansk designs store mestre, kendt for sine prisvindende industrielle designs, der er udviklet under mottoet: ’modest design, designed to last’. I 1971 designede han det strømlinede bøjlegreb til d line.

Vi relancerer grebet i nye farver, der binder fortid og nutid sammen, og samler det modige, farverige univers, som &SHUFL står for, med Knud Holschers klassiske design. På den måde skabes et både moderne og klassisk look. Farverne er kurateret af &SHUFL med en hyldest til Bauhaus og med inspiration fra 70’erne og 80’ernes designånd.

Det nye greb kan bruges i kombination med alle &SHUFLs kollektioner eller separat på et eksisterende køkken, der trænger til fornyelse.

Knud Holscher – enkelthedens mester

“Køkkenet er jo meget centralt. Der er der, hvor familien samles, og skaber sine højdepunkter…” siger Knud Holscher. Om grebet udtaler han: “det er jo løst på en fantastisk håndværksmæssig facon”.

Farver og materialer

Grebet forhandles eksklusivt af &SHUFL, der har kurateret tre nye farver, rød, blå og mint, som en hyldest til Bauhaus perioden. Derudover fås grebet i sort og hvid pulverlakeret stål, samt i tre klassiske materialer; børstet stål, messing, og kobber.

Med den modige farvepalette og de mere nedtonede metaller er det muligt at lade grebene være et markant designelement i køkkenet, eller lade dem spille den elegante, mere nedtonede rolle.

Kobbergrebene er eksempelvis et smukt valg til vores nye kollektion Core, som du kan læse mere om her.

Det klassiske bøjlegreb

Knud Holscher designede det klassiske bøjlegreb i sin originale version med en tykkelse på 14 mm og en længde på 125 mm. Vi relancerer det i en længde på 128 mm, som er en standardbredde for greb i dag. Hvis dine gamle greb, har en afsted på 128 mm, så vil du derfor kunne udskifte dem, og skjule skruehullerne med dette greb, og på den måde forny dit eksisterende køkken. Men vi opfordrer dig til lige at måle efter inden du bestiller her.

Take back

&SHUFL ønsker at gå forrest i køkkenbranchen for at skabe en bæredygtig fremtid. Et lille skridt på vejen er at tilbyde et take back system på disse greb. Det betyder, at du kan returnere eller ombytte dine greb til en anden farve mod betaling, og at du på sigt vil kunne købe restaurerede greb, som andre kunder har leveret retur. På den måde skaber vi et cirkulært system, hvor grebene aldrig vil skulle destrueres.

d line greb
Køkkenøen her består af en kombination af materialer. Bordpladen med asketræskanter og skabslågerne er i laminat i farven Pale Gold. Skuffefronterne med de røde greb er fra Core kollektionen i farven Golden Leaves.
d line greb
Det klassiske bøjlegreb er designet af Knud Holscher for d line. Her i en af de nye specialfarver, kurateret og solgt eksklusivt af &SHUFL.
d line greb
Køkkenø med Knud Holschers bøjlegreb i den nye røde farve.
d line greb Knud Holscher

Farver og materialer

De nye køkkengreb kommer i flere materialer og farver, så du kan vælge præcist det udtryk der passer til dit hjem.

Du kan vælge mellem rød, blå, mint, hvid og sort samt stål, messing og kobber.

Hvad er du på udkig efter?

Jeg vil gerne have et nyt køkken, hvor man kombinerer &SHUFLs danske snedkerkvalitet på køkkenfronter og bordplader med IKEAs inderskabe? Så læs mere her om hvordan det fungerer. Vi vil elske at hjælpe dig videre.

Jeg vil gerne beholde så meget som muligt af mit eksisterende køkken med nye låger fra &SHUFL. Vi hjælper dig uanset hvilket køkkenmærke du har i forvejen, så kan vi skræddersy nye køkkenfronter til dit hjem.

Kom ind og se de ikoniske greb og alle vores kollektioner

i vores showroom