Relancering af et ikonisk greb

Et klassisk greb, der kan holde hele livet

&SHUFL lancerer nu et samarbejde med den danske arkitekt og designer Knud Holscher og designvirksomheden d line. Knud Holscher er en af dansk designs store mestre, kendt for sine prisvindende industrielle designs, der er udviklet under mottoet: ’modest design, designed to last’. I 1971 designede han det strømlinede bøjlegreb til d line.

Vi relancerer grebet i nye farver, der binder fortid og nutid sammen, og samler det modige, farverige univers, som &SHUFL står for, med Knud Holschers klassiske design. På den måde skabes et både moderne og klassisk look. Farverne er kurateret af &SHUFL med en hyldest til Bauhaus og med inspiration fra 70’erne og 80’ernes designånd.

Det nye greb kan bruges i kombination med alle &SHUFLs kollektioner eller separat på et eksisterende køkken, der trænger til fornyelse.

Se hvilke kollektioner grebet kan kombineres med

Knud Holscher – enkelthedens mester

“Køkkenet er jo meget centralt. Der er der, hvor familien samles, og skaber sine højdepunkter…” siger Knud Holscher. Om grebet udtaler han: “det er jo løst på en fantastisk håndværksmæssig facon”.

Se grebene her

Farver og materialer

Grebet forhandles eksklusivt af &SHUFL, der har kurateret tre nye farver, rød, blå og mint, som en hyldest til Bauhaus perioden. Derudover fås grebet i sort og hvid pulverlakeret stål, samt i tre klassiske materialer; børstet stål, messing, og kobber.

Med den modige farvepalette og de mere nedtonede metaller er det muligt at lade grebene være et markant designelement i køkkenet, eller lade dem spille den elegante, mere nedtonede rolle.

Kobbergrebene er eksempelvis et smukt valg til vores nye kollektion Core, som du kan læse mere om her.

Det klassiske bøjlegreb

Knud Holscher designede det klassiske bøjlegreb i sin originale version med en tykkelse på 14 mm og en længde på 125 mm. Vi relancerer det i en længde på 128 mm, som er en standardbredde for greb i dag. Hvis dine gamle greb, har en afsted på 128 mm, så vil du derfor kunne udskifte dem, og skjule skruehullerne med dette greb, og på den måde forny dit eksisterende køkken. Men vi opfordrer dig til lige at måle efter inden du bestiller her.

Take back

&SHUFL ønsker at gå forrest i køkkenbranchen for at skabe en bæredygtig fremtid. Et lille skridt på vejen er at tilbyde et take back system på disse greb. Det betyder, at du kan returnere eller ombytte dine greb til en anden farve mod betaling, og at du på sigt vil kunne købe restaurerede greb, som andre kunder har leveret retur. På den måde skaber vi et cirkulært system, hvor grebene aldrig vil skulle destrueres.

Læs mere om hvordan &SHUFL arbejder med bæredygtighed

Farver og materialer

De nye køkkengreb kommer i flere materialer og farver, så du kan vælge præcist det udtryk der passer til dit hjem.

Du kan vælge mellem rød, blå, mint, hvid og sort samt stål, messing og kobber.

Se alle greb of farver

Shop

250 DKK
250 DKK
250 DKK
250 DKK
250 DKK
250 DKK
250 DKK
250 DKK

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keepⓇ til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. ⁠Vi hjælper dig med at opdatere det ydre med smukke køkkenfronter og bordplader produceret i bedste snedkerkvalitet i Danmark.

Vi producerer til en række køkkensystemer - herunder Kvik, Svane, HTH og det gamle Ikea Faktum m.fl. 

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet – produceret til dig på danske snedkerier.

Lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte køkken, der er skræddersyet til dine behov og stil.

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL. Med de skræddersyede designmuligheder kan vi opfylde alle dine behov og skabe smukke og funktionelle rum.

Oplev den fulde snedkerløsning med &SHUFL og gør dit hjem helt unikt.

Kom ind og se de ikoniske greb og alle vores kollektioner i vores showroom

Kontakt os