Råt og ærligt – et køkken, der er skåret helt ind til benet

&SHUFLs raw-kollektion består af rå valchromat. Et ærligt materiale, der er udvalgt for at udforske nye veje indenfor køkkendesign. Du ved det måske ikke, men i alle øvrige &SHUFL produkter har vi en kerne af MDF, og fronten er dernæst beklædt på både for og bagside. Med raw-kollektionen eksponerer vi den kerne, og vælger en hård type MDF, nemlig Valchromat, der desuden er beskyttet med bio-olie for at gøre den ekstra modstandsdygtig imod vand og snavs. 

Den rå Valcromat et meget hårdt materiale, hvilket gør den særdeles modstandsdygtig imod ridser og slag. Derudover er den meget smuk, med en nærmest beton-agtig struktur og naturlig variation i materialet.

Kombineret med vores ikoniske signaturgreb i messing, sort eller rustfrit stål, får raw en subtil, eksklusiv detalje. RAW er for dem der elsker et råt udtryk og ikke er bange for løbende vedligehold. Kontakt vores arkitekter for at høre mere.

Materialer – raw

RAW BLACK
RAW LIGHT GREY

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve.

Bestil farveprøver

Få greb om køkkenstilen

Skab dit eget udtryk

Med &SHUFL får du friheden til at skabe dit eget personlige udtryk i dit nye køkken. Med vores udvalg af farver og materialer kan du lade din kreativitet få frit spil både på overfladerne og i kabinetterne. Udforsk vores sortiment af greb, bordplader, kabinetter, kanter og træskuffer, og se hvordan du kan samle de forskellige elementer til et køkken, der er unikt og afspejler din personlige stil. Vi hjælper dig også gerne på vej, så vi sammen kan skabe et køkken, der er skræddersyet til dig.

Det enkle design gør, at alle vores materialer og farver, greb, træskuffer og bordplader kan mikses præcis, som du vil. Det er det, vi kalder at shufle. Læs meget mere om alle dine valgmuligheder herunder. 

Alle &SHUFLs køkken kollektioner produceres på danske snedkerier – det synes vi giver bedst mening. De gode danske håndværkstraditioner og det tætte samarbejde mellem vores designere og snedkere er det, der sikrer den høje kvalitet i produktet. Og så bevarer vi arbejdspladserne i Danmark.

Se alle kollektioner

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve

Kontakt os