fbpx

    Shop

Et køkken i laminat er både smukt og praktisk

Laminat er stort set vedligeholdelsesfrit og kan til daglig bare rengøres med vand og sæbe. Så bliver det ikke nemmere. Og med &SHUFLs nøje udvalgte farvepalette i grå, blå og grønne toner går praktik og æstetik op i en højere enhed.

I modsætning til hvad mange tror, er laminat ikke et plastprodukt. Det produceres ved at presse mange lag papir meget hårdt sammen, hvilket gør det meget modstandsdygtigt overfor ridser, buler og generel slid.

Vores laminatprodukter har en kerne af MDF, og laminat – og dermed farve – på både for- og bagside.

FARVER – laminat

SILVER

SPARTA

FOSSIL

IRIS

OCEAN GREY

SEED

POSSUM

LEAD

Vær opmærksom på at farverne på din skærm
kan afvige fra den faktiske farve.

Priser

Som standard producerer &SHUFL alle formater, der findes i Metod systemet (IKEAs nuværende køkkensystem) og i Faktum (IKEAs gamle system).  Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på mål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken. Sider og bordplader specialproduceres uden mertillæg. Fronter og låger, der specialproduceres på mål, tillægges merpris på 10%. Ønsker du priser på formater, du ikke finder i denne liste, er du meget velkommen til at kontakte os.

Prisliste for IKEAs gamle køkkensystem Faktum findes her:  Se prisliste Faktum klik her.

Inspiration

Køkken i laminat.
&SHUFLs arkitekter har tegnet dette køkken, der har mange funktioner integreret. Hvis du har svært ved at se hvordan du kan udnytte dit køkkenrum på den bedste måde, og har brug for sparring til dit nye køkken, er du meget velkommen til at kontakte os.

Se alle kollektioner her

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve