fbpx

    Shop

Udforsk de nye smukke farver

 

NYHED! Vi har fået 12 nye farver, så vi nu tilbyder 20 smukke farver til dine nye køkkenfronter. Farverne spænder fra de gråbrune og gule toner over til de mere modige klare blå og røde farver. De kan kombineres på kryds og tværs og blandes med andre materialer som fx træ og sten til dit eget helt unikke udtryk.

Et køkken i laminat er både smukt og praktisk, da det stort set er vedligeholdelsesfrit og kan til daglig bare rengøres med vand og sæbe. I modsætning til hvad mange tror, er laminat ikke et plastprodukt. Det produceres ved at presse mange lag papir meget hårdt sammen, hvilket gør det meget modstandsdygtigt overfor ridser, buler og generel slid. Og når det om mange år er færdig med at være køkken, kan det indgå i genbrugsproduktion af spånplader, og genopstå som nyt køkken.

Vores køkkenfronter i laminat produceres på danske snedkerier og er opbygget, så du får farve både på for- og bagsiden af fronten. Således er der noget smukt at kigge på, når du åbner skuffen eller skabet. Samtidig kan du frit vælge hvilke type kant du ønsker på lågen. Vi tilbyder både en sort kant, en trækant i egetræsfiner og en mørk trækant i røget eg. Er du i tvivl om de mange muligheder, og hvordan du finder den helt rigtige kombination af farver og materialer til dit projekt, så tag kontakt til os – vores arkitekter vil elske at hjælpe dig videre.

FARVER – laminat

&SHUFL kitchen laminate red colour

BLAZE RED

&SHUFL kitchen laminate yellow colour

PALE GOLD

&SHUFL kitchen laminate red colour

TERRACOTTA

IRIS

OCEAN GREY

&SHUFL kitchen laminate grey colour

FOX

&SHUFL kitchen laminate pink colour

JUST ROSE

&SHUFL kitchen laminate blue colour

CHINA BLUE

&SHUFL kitchen laminate white colour

SNO WHITE

SILVER

&SHUFL kitchen laminate red colour

CLEMENTINE

&SHUFL kitchen laminate grey colour

OYSTER GREY

SEED

POSSUM

&SHUFL kitchen laminate green colour

OPAL

&SHUFL kitchen laminate yellow colour

TENERE

&SHUFL kitchen laminate white colour

PORCELANA

&SHUFL kitchen laminate yellow colour

JUST GOLD

LEAD

FOSSIL

Vær opmærksom på at farverne på din skærm
kan afvige fra den faktiske farve.

Priser

Som standard producerer &SHUFL til alle IKEAs køkkenformater – både Metod, der er det nuværende system, og det ældre Faktum, der blev solgt frem til starten af 2014. Men vi kan også lave til andre køkkenmærker, så du kan få smukke fronter i snedkerkvalitet, der tilpasses dit eksisterende køkken. Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på specialmål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken, bad eller garderobe. Ønsker du priser på formater, du ikke finder i denne liste, er du meget velkommen til at kontakte os.

Prisliste for &SHUFLs formater til IKEAs system Faktum findes her:  Se prisliste Faktum klik her.

Inspiration

&SHUFL laminat køkken fronter til ikea-hack
Køkken i de nye laminat farver China Blue og Terracotta. Bemærk den ekstra fine detalje at fronter og bordplader er lavet med kanter i røget eg.
&SHUFL laminat køkken fronter til ikea-hack
&SHUFL laminat køkken fronter til ikea-hack

Se alle kollektioner her

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve