Nyeste kollektion med et unikt udvalg af farver

Vores nye kollektion, painted collection, består af ni helt nye, unikke og særligt udvalgte farver. Hver farve er inspireret af nogle af vores største kunstmalere. Farverne spænder fra de hvide, grå og grågrønne toner til nogle mere rødlige og gulbrune nyancer. Farver skal altid opleves i virkeligheden, så kom ind i vores showroom og se de nye muligheder.

Som noget nyt giver den malede kollektion dig mulighed for at vælge grebet helt, som du bedst kan lide. Du kan nemlig selv vælge om du ønsker messing, sort eller samme farve inden i grebet.

FARVER – painted collection

DALI DESERT SAND

DEGAS DELICATE ROSE

REMBRANDT GOLDEN BROWN

KAHLO VELVET RED

HAMMERSHOI LIGHT GREY

TURNER MISTY GREEN

BRANCUSI WHITE

KROYER NORTHERN SKY

MORANDI PALE PINK

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve. Kontakt os, hvis du har lyst til at komme forbi og se dem i vores showroom, eller ønsker at få tilsendt udvalgte farver.

Om materialet

Painted collection er vores nyeste kollektion, der består af ni særligt udvalgte farver. Fronterne bliver produceret på danske snedkerier, hvor de males efter professionelle metoder, således at der opstår en både slidstærk og behagelig glat overflade. Fronterne er malet både på for og bagside samt indeni grebet.

ikea-hack-designer-skab-garderobe-skabslåger-til-ikea-pax-painted-fronter-til-ikea-and-shufl-andshufl-1
Garderobe med fronter fra painted kollektion i farven Kroyer Northern Sky.
ikea-hack-designer-skab-garderobe-skabslåger-til-ikea-pax-painted-fronter-til-ikea-and-shufl-andshufl-2
Pax-skabe fra Ikea er brugt som inderskabe.
ikea-hack-designer-skab-garderobe-skabslåger-til-ikea-pax-painted-fronter-til-ikea-and-shufl-andshufl-3
Garderobe skabvæg i rummets fulde bredde.

Priser

Som standard producerer &SHUFL alle formater, der findes i Metod systemet (IKEAs nuværende køkkensystem) og i Faktum (IKEAs gamle system).  Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på mål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken. Sider og bordplader specialproduceres uden mertillæg. Fronter og låger, der specialproduceres på mål, tillægges merpris på 10%. Ønsker du priser på formater, du ikke finder i denne liste, er du meget velkommen til at kontakte os.

Prisliste for IKEAs gamle køkkensystem Faktum findes her:  Se prisliste Faktum klik her.

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve