fbpx

    Shop

Nyeste kollektion med et unikt udvalg af farver

Vores nye kollektion, painted collection, består af ni helt nye, unikke og særligt udvalgte farver. Hver farve er inspireret af nogle af vores største kunstmalere. Farverne spænder fra de hvide, grå og grågrønne toner til nogle mere rødlige og gulbrune nyancer. Farver skal altid opleves i virkeligheden, så kom ind i vores showroom og se de nye muligheder.

Som noget nyt giver den malede kollektion dig mulighed for at vælge grebet helt, som du bedst kan lide. Du kan nemlig selv vælge om du ønsker messing eller sort i grebet.

FARVER – painted collection

DALI DESERT SAND

DEGAS DELICATE ROSE

REMBRANDT GOLDEN BROWN

KAHLO VELVET RED

HAMMERSHOI LIGHT GREY

TURNER MISTY GREEN

BRANCUSI WHITE

KROYER NORTHERN SKY

MORANDI PALE PINK

Køkken i farver

HOPPER SHADED GREEN

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve. Kontakt os, hvis du har lyst til at komme forbi og se dem i vores showroom, eller ønsker at få tilsendt udvalgte farver.

Om materialet

Painted collection er vores nyeste kollektion, der består af ni særligt udvalgte farver. Fronterne bliver produceret på danske snedkerier, hvor de males efter professionelle metoder, således at der opstår en både slidstærk og behagelig glat overflade. Fronterne er malet både på for og bagside samt indeni grebet.

Køkken fronter ikea
Køkken i farven Brancusi White fra painted kollektion.
køkken fronter ikea
Metod-skabe fra Ikea er brugt som inderskabe.
køkken fronter ikea
Udgang til haven fra det smukke køkken.

Priser

Som standard producerer &SHUFL alle formater, der findes i Metod systemet (IKEAs nuværende køkkensystem) og i Faktum (IKEAs gamle system).  Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på mål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken. Sider og bordplader specialproduceres uden mertillæg. Fronter og låger, der specialproduceres på mål, tillægges merpris på 10%. Ønsker du priser på formater, du ikke finder i denne liste, er du meget velkommen til at kontakte os.

Prisliste for IKEAs gamle køkkensystem Faktum findes her:  Se prisliste Faktum klik her.

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve