fbpx

    Shop

The painted collection

Et unikt udvalg af farver til dit køkken hack

Vores painted collection består af et stort udvalg af unikke og særligt udvalgte farver. Hver farve er inspireret af nogle af vores største kunstmalere. Farverne spænder fra de hvide, grå og grågrønne toner til nogle mere rødlige og gulbrune nuancer. Farver skal altid opleves i virkeligheden, så kom ind i vores showroom og se de nye muligheder.

Du har mulighed for at vælge messing eller sort i grebet.

FARVER – painted collection

DALI DESERT SAND

DEGAS DELICATE ROSE

REMBRANDT GOLDEN BROWN

KAHLO VELVET RED

HAMMERSHOI LIGHT GREY

TURNER MISTY GREEN

KROYER NORTHERN SKY

BRANCUSI WHITE

MORANDI PALE PINK

HOPPER SHADED GREEN

Painted collection colors

WHITEREAD WARM GREY

painted collection

FLAVIN PALE YELLOW

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve. Kontakt os, hvis du har lyst til at komme forbi og se dem i vores showroom, eller ønsker at få tilsendt udvalgte farver.
Køkken fronter ikea
Køkken i farven Brancusi White fra the Painted collection.
køkken fronter ikea
Metod-skabe fra Ikea er brugt som inderskabe.
køkken fronter ikea
Udgang til haven fra det smukke køkken.

Dansk produceret

The painted collection består af et stort udvalg af særligt udvalgte farver. Fronterne bliver produceret på danske snedkerier, hvor de males efter professionelle metoder, således at der opstår en både slidstærk og behagelig glat overflade. Fronterne er malet både på for- og bagside samt inden i grebet.

the MIAMI collection

Vores nye kollektion, the MIAMI collection, består af seks lækre pastelfarver. Farverne er inspireret af Miami Beachs berømte boulevarder, en easy-going livsstil og en mere modig og uhøjtidelig tilgang til boligen og dens indretning. Farverne kan blandes eller bruges hver for sig selv, og bringer sol og sommer ind hvor de bruges: køkkenet, sommerhuset, garderoben eller den lille bænk i entreen, hvor der er brug for lidt ekstra farve.
Se vores inspirationsbilleder her på siden eller tjek vores instagram. Husk at farver altid skal opleves i virkeligheden, så kom gerne ind i vores nye showroom på Frederiksholms Kanal 4 i indre København og bliv inspireret af de nye muligheder.

køkken fronter ikea
Køkken i farverne Miami Lemon og Miami Ocean. Bordplade i Carrera marmor.
Køkken fronter ikea
Lille køkkendisk lavet i et mix med Miami Sky og Hammershoi Light Grey. Bordplade i Jura Grau.
Smuk detalje med farverne Miami Peach og Miami Lemon. Bordplade i marmor.

MIAMI LEMON

MIAMI PEACH

MIAMI OCEAN

MIAMI SKY

MIAMI MINT

MIAMI LIGHT BLUE

Vær opmærksom på at farverne på din skærm kan afvige fra den faktiske farve. Kontakt os, hvis du har lyst til at komme forbi og se dem i vores showroom, eller ønsker at få tilsendt udvalgte farver.

Priser

Som standard producerer &SHUFL til alle IKEAs køkkenformater – både Metod, der er det nuværende system, og det ældre Faktum, der blev solgt frem til starten af 2014. Men vi kan også lave til andre køkkenmærker, så du kan få smukke fronter i snedkerkvalitet, der tilpasses dit eksisterende køkken. Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på specialmål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken, bad eller garderobe.

Inspiration

Se alle kollektioner her

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve