fbpx

    Shop

raw

Råt og ærligt – et køkken, der er skåret helt ind til benet

&SHUFLs raw-kollektion består af rå valchromat, kork og messing. Ærlige materialer, der er kombineret for at udforske nye veje indenfor køkkendesign. Du ved det måske ikke, men mange køkkenlåger er lavet af en spånplade med en ramme af træ udenpå, hvorefter det er malet, fineret eller folieret. I alle andre &SHUFL produkter har vi en kerne af MDF, og en for- og bagside der beklædt. Intet andet. Med raw-kollektionen eksponerer vi den kerne, og vælger en hård type MDF, valchromat, der desuden er beskyttet med bio-olie.

Korken, der er et bæredygtigt valg, er et fantastisk materiale: lydabsorberende, blødt og taktilt. Og med kork på en integreret køleskabslåge kan man stadig sætte huskesedler og tegninger op, selvom man pakker køleskabet smukt ind.

I raw-kollektionen kan grebet nu fås i messing i to versioner. Som en opgradering af &SHUFLs ikoniske integrerede greb, der nu kan fås med en bagplade i messing – en lille, subtil detalje, der gør køkkenet mere eksklusivt. Og som et eksternt greb, der monteres udenpå.

Materialer – raw

RAW BLACK

RAW LIGHT GREY

Vær opmærksom på at farverne på din skærm
kan afvige fra den faktiske farve.

Priser

Som standard producerer &SHUFL alle formater, der findes i Metod systemet (IKEAs nuværende køkkensystem) og i Faktum (IKEAs gamle system).  Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på mål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken. Sider og bordplader specialproduceres uden mertillæg. Fronter og låger, der specialproduceres på mål, tillægges merpris på 10%. Ønsker du priser på formater, du ikke finder i denne liste, er du meget velkommen til at kontakte os.

Prisliste for IKEAs gamle køkkensystem Faktum findes her:  Se prisliste Faktum klik her.

Inspiration

Køkken i raw light grey.
Lille bænk i køkkenet.
Køleskab, niche og reol i raw light grey.

Se alle kollektioner her

Kom ind og se og mærk kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve