fbpx

    Shop

Råt og ærligt – et køkken, der er skåret helt ind til benet

&SHUFLs raw-kollektion består af rå valchromat. Et ærligt materiale, der er udvalgt for at udforske nye veje indenfor køkkendesign. Du ved det måske ikke, men i alle øvrige &SHUFL produkter har vi en kerne af MDF, og fronten er dernæst beklædt på både for og bagside. Med raw-kollektionen eksponerer vi den kerne, og vælger en hård type MDF, nemlig Valchromat, der desuden er beskyttet med bio-olie for at gøre den ekstra modstandsdygtig imod vand og snavs.
Den rå Valcromat et meget hårdt materiale, hvilket gør den særdeles modstandsdygtig imod ridser og slag. Derudover er den meget smuk, med en nærmest beton-agtig struktur og naturlig variation i materialet.

&SHUFLs ikoniske integrerede greb, kan fås med en bagplade i messing, sort- eller rustfristål – en lille, subtil detalje, der gør køkkenet mere eksklusivt.

Materialer – raw

RAW BLACK

RAW LIGHT GREY

Vær opmærksom på at farverne på din skærm
kan afvige fra den faktiske farve.

Priser

Som standard producerer &SHUFL til alle IKEAs køkkenformater – både Metod, der er det nuværende system, og det ældre Faktum, der blev solgt frem til starten af 2014. Men vi kan også lave til andre køkkenmærker, så du kan få smukke fronter i snedkerkvalitet, der tilpasses dit eksisterende køkken. Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på specialmål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken, bad eller garderobe.

Inspiration

Køkken i raw light grey.
Lille bænk i køkkenet.
Køleskab, niche og reol i raw light grey.

Se alle kollektioner her

Kom ind og se og mærk kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve