fbpx

    Shop

Smukke køkkenskuffer i snedkerkvalitet

Drømmer du også om fingertappede træskuffer i snedkerkvalitet til dit køkken? Vi hjælper dig med at opgradere dit nye eller eksisterende køkken med masssive træskuffer i højeste kvalitet. Den luksuriøse følelse, når man åbner skuffen og mærker træets struktur, er ikke til at tage fejl af.

Hos os kan du få lækre køkkenskuffer i snedkerkvalitet, der passer til IKEAs køkkensystem Metod, men vi kan også hjælpe dig med træskuffer til eksisterende køkken.

Snedkerskufferne kan du vælge i tre smukke træsorter: røget eg, eg og elm. Alle køkkenskuffer er massive og i højeste kvalitet.

køkkenskuffer

Skab orden i dit køkken

Skab rammerne for et køkken, hvor du har god plads til dine ting og dermed giver dig selv bedre mulighed for at holde orden.

Vi kender det alle sammen. Den sidste stak skåle står ovenpå tallerknerne, fordi der ikke er plads. Ved at indrette køkkenet med udtræksskuffer, får man meget bedre mulighed for at optimere pladsen og skabe et køkken, der fungerer mere optimalt i forhold til opbevaring.

Snedkerkvalitet fra inderst til yderst

Hvis du ønsker den fulde snedkerkvalitet på dit køkken, så er de massive træskuffer et godt valg.  De fingertappede skuffer skaber et fuldendt look til snedkerkøkkenet, hvor man gerne lader skuffen stå åben – bare fordi det ser så flot ud.

Udtræksskufferne kan ligeledes anvendes til at opgradere dit garderobeskab, så du får den flotte snedkerkvalitet til dit opbevaringsbehov.

køkkenskuffer
træskuffer

Bestikindsatser designet specielt til dig

Få orden på bestik og tilbehør. Vi har specialdesignet mange forskellige bestikindsatser, så alle drømme om orden i skufferne kan blive opfyldt. Der er indsatser med små og store rum, knivholder m.m. De passer til alle vores træskuffer og findes i tre skuffebredder: 40, 60 og 80 cm, og fås ligeledes i alle tre træsorter.

Fingertappede skuffer i røget eg, eg og elmetræ

Du kan vælge imellem træsorterne egetræ, elmetræ eller røget eg. Alle skuffer er fingertappede, og produceret i massivt træ, der kommer fra europæiske skove, og er udvalgt med omhu.

Vi har valgt at oliere dem, så de får et varmt og smukt udseende og en behagelig overflade. At de er olierede betyder også, at de er lette at vedligeholde og friske op hvis de får ridser, i modsætning til skuffer med en lakeret overflade.

træskuffer
Træskuffer i røget egetræ.

Hvor dyrt er det egentlig?

Med &SHUFL træskuffer får du et køkken af snedkerkvalitet både yderst og inderst. Men hvad koster det egentlig at få træskuffer?

Priseksempel på træskuffer i massivt egetræ: 

Lav skuffe 60×50                       1.490 kr.

Mellem skuffe 60×50                1.790 kr.

Høj skuffe 60×50                       2.100 kr.


Total (skuffer til et underskab)   5.380 kr.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Alle priser er inklusive moms og eksklusiv levering.
Der tages forbehold for fejl og prisændringer.
træskuffer

Sådan bestiller du dine nye køkkenskuffer

Ved du allerede hvilke træskuffer, du vil have, laver vi hurtigt et tilbud til dig, så du kan se hvad det koster.

Køber du køkken samtidig med træskufferne, laver vi en tegning til dig og din montør, så det er nemt at se, hvor de skal monteres.

Du får leveret træskufferne samtidig med dit køkken, og alt tilbehør til montering (skruer og skinner) følger naturligvis med.

Desuden har vi udarbejdet en overskuelig monteringsvejledning, som du kan give til din montør.

Vil du gerne have træskuffer? Send os en mail på hello@andshufl.com eller aftal nærmere med vores arkitekter, når du besøger vores showroom, hvor du også kan se træskufferne.

Inspiration

Se flere billeder i vores galleri (klik her) eller følg os på Instagram

Kom ind og se træskufferne
i vores showroom!