fbpx

    Shop

Tre træsorter, uendelige muligheder

&SHUFLs wood-kollektion består af tre træsorter: elm, eg og røget eg.

De er udvalgt, så man kan bruge én type træ på hele køkkenet, mikse og matche de forskellige slags, som man ønsker – eller kombinere dem med &SHUFLs andre kollektioner. Uanset hvad man vælger, bliver resultatet personligt og unikt.

Alle produkter i kollektionen har træfiner på for- og bagside, en massiv kerne af sort mdf og matte sorte kanter. Og som alle andre &SHUFL-produkter er kollektionen naturligvis snedkerlavet i Danmark.

Træsorterne er omhyggeligt udvalgt for at sikre den bedst mulige kvalitet og det smukkeste udseende. Resultatet er et produkt med stærke rødder i dansk design, der føles lige så eksklusivt, som det ser ud.

FINER – wood

ELM

EG

RØGET EG

Vær opmærksom på at farverne på din skærm
kan afvige fra den faktiske farve på fineren.

Priser

Som standard producerer &SHUFL alle formater, der findes i Metod systemet (IKEAs nuværende køkkensystem) og i Faktum (IKEAs gamle system). Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på mål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken. Sider og bordplader specialproduceres uden mertillæg. Fronter og låger, der specialproduceres på mål, tillægges merpris på 10%. Ønsker du priser på formater, du ikke finder i denne liste, er du meget velkommen til at kontakte os.

Prisliste for IKEAs gamle køkkensystem Faktum findes her: Se prisliste Faktum klik her.
køkken ikeahack
Køkkenfronter i elm og bordplade samt sider i charcoal linoleum. Bemærk den lille speciallavede hylde perfekt til bakke og skærebrædt.
køkken ikeahack
Et lille køkken med masser af charme. Underskabe i charcoal linoleum og ekstra høje overskabe i elmetræ for at skabe maksimal pladsudnyttelse.
køkken ikeahack
Kombinationen af elmetræ og linoleum gør, at køkkenet ser forskelligt ud fra forskellige vinkler. Ved at shufle de to materialer skabes et helt unikt køkken.

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve