fbpx

    Shop

wood

Tre træsorter, uendelige muligheder

&SHUFLs wood-kollektion består af tre træsorter: elm, eg og røget eg.

De er udvalgt, så man kan bruge én type træ på hele køkkenet, mikse og matche de forskellige slags, som man ønsker – eller kombinere dem med &SHUFLs andre kollektioner. Uanset hvad man vælger, bliver resultatet personligt og unikt.

Alle produkter i kollektionen har træfiner på for- og bagside, en massiv kerne af sort mdf og matte sorte kanter. Og som alle andre &SHUFL-produkter er kollektionen naturligvis snedkerlavet i Danmark.

Træsorterne er omhyggeligt udvalgt for at sikre den bedst mulige kvalitet og det smukkeste udseende. Resultatet er et produkt med stærke rødder i dansk design, der føles lige så eksklusivt, som det ser ud.

FINER – wood

ELM

EG

RØGET EG

Vær opmærksom på at farverne på din skærm
kan afvige fra den faktiske farve på fineren.

Priser

Som standard producerer &SHUFL alle formater, der findes i Metod systemet (IKEAs nuværende køkkensystem) og i Faktum (IKEAs gamle system). Udover standardsortimentet producerer vi fronter, låger, sider, sokler og bordplader på mål, så du kan få specialtegnede løsninger i dit køkken. Sider og bordplader specialproduceres uden mertillæg. Fronter og låger, der specialproduceres på mål, tillægges merpris på 10%. Ønsker du priser på formater, du ikke finder i denne liste, er du meget velkommen til at kontakte os.

Prisliste for IKEAs gamle køkkensystem Faktum findes her: Se prisliste Faktum klik her.

Inspiration

træfronter
Træfronter i egetræsfiner og bordplade i stål. Indmad fra Ikea.
træfronter
Smukke træfronter i egetræ, metrofliser og stål bordplade giver både et varmt og moderne udtryk.
træfronter
Et køkken med masser af varme og en hyggekrog skabt i samme træfronter som resten af køkkenet.

Se alle kollektioner her

Kom ind og se kollektionerne
i vores showroom eller bestil en farveprøve