Vi designer – du &SHUFL’er

Få dit drømmekøkken hos &SHUFL. På trods af navnet er vi pæredanske, og vi tegner og producerer skræddersyede køkkener i snedkerkvalitet til dig her i Danmark.

Hos os kan du få hele spændet: “Behold hvad du kan”-løsningen, hvor du måske bare får nye fronter, men beholder det meste af dit eksisterende køkken. Ikea-hacket til dig, der gerne vil kombinere vores snedkerkvalitet med prisvenlige ikea. Og den fulde &SHUFL-pakke, hvor du også får vores danskproducerede kabinetter indeni. Det kalder vi Keep, Combine, Complete.

Til alle løsninger kan du få Bora, Miele, Quooker, Lavabo og alle former for bordplader. Og som prikken over i’et: lækre fingertappede, massive træskuffer. 

Book et møde i dag, og tag det første skridt mod dit nye drømmekøkken. Vores køkkenarkitekter står klar til at hjælpe dig.

BOOK DESIGNMØDE SKRIV TIL OS

Nyt ydre - behold det indre

Få et nye køkkenlåger i snedkerkvalitet - bygget på dit gamle køkken. Vi har lanceret &SHUFL keep til dig, der ønsker at genbruge så meget som muligt - dig der har et køkken hvor det blot er køkkenlågerne eller bordpladen, der er slidt. 

KEEP

IKEA hack køkken

Skab et unikt køkken ved at kombinere vores eksklusive fronter, greb, træskuffer og bordplader med Ikeas indmad i form af køkkenelementer. Med &SHUFLs køkkenløsninger får du et IKEA hack køkken i bedste snedkerkvalitet.

COMBINE

Det fulde snedkerkøkken

Få den fulde &SHUFL oplevelse til dit nye køkken. Vores helt nye sortiment af danskproducerede kabinetter gør det nu muligt at få hele løsningen inkl træskuffer og kabinetter i den fulde snedkerkvalitet fra &SHUFL

COMPLETE

Giv nyt liv til dit eksisterende køkken med en opgradering fra &SHUFL

Vi synes, du skal beholde det, du kan. Det giver mening både for pengepungen og klimaet. Et køkken kan tit opgraderes ved blot at skifte overfladerne. I køkkenet her fungerede alle kabinetter, men resten trængte til en omgang. Med nye lækre fronter i linoleum, sokkel i træ og bordplade i massiv stål har familien fået, hvad der føles som et helt nyt køkken. Et køkken, der kan holde i mange år. Slide mellem før- og efterbillederne, og se hvor fint det kan gøres.

LÆS MERE

Optimer dit køkken: Skab orden og plads med skuffer

Skab orden og optimal opbevaring i dit køkken. Med skuffer i stedet for hylder får du bedre plads til dine ting, hvilket giver dig mulighed for at holde orden og skabe et mere funktionelt køkken. Slip for at stable skåle ovenpå tallerknerne og få plads til alt det nødvendige. Optimer pladsen i dit køkken og skab en mere organiseret og effektiv køkkenoplevelse.

LÆS OM TRÆSKUFFER

Fra inderst til yderst: Kabinetter til dit snedkerkøkken

Hvis du søger den ultimative snedkerkvalitet til dit køkken, er vores nye kabinetter det perfekte valg. Kabinetterne produceres i Danmark og fås i smuk olieret træfiner eller med en diskret farve.

LÆS MERE OM KABINETTER BOOK DESIGNMØDE
Vores design er enkelt, men fås i mange farver og materialer. Dem kan du matche præcis som du ønsker. Vi kalder det at “shufle” og giver dig friheden til at skabe dit helt unikke køkken.

core

Med &SHUFLs nye kollektion, Core, udviklet i samarbejde med Johansen Skovsted Arkitekter, forener vi klimabevidsthed og æstetik. Kollektionen er skabt med fokus på minimalt klimaaftryk og bæredygtighed. Core kan repareres, vedligeholdes og endda genanvendes til nye køkkener ved endt levetid. Samtidig har vi stræbt efter at skabe en kollektion, der tilfører varme og glød til dit hjem. Med Core får du både smukt design og en miljøvenlig løsning.

LÆS MERE

laminat

Vælg mellem 24 smukke farver til dine køkkenfronter. Fra blide gråbrune jordfarver til modige blå og røde toner. Kombinér og mix med træ og sten for et unikt udtryk. Udover at være smukke, er laminatkøkkener praktiske og kræver minimal vedligeholdelse. Perfekte til småbørnsfamilier. Som en ekstra lækker detalje er fronterne farvede på begge sider, og fås med forskellige kantmuligheder. Vores arkitekter er klar til at hjælpe dig med at skabe det perfekte køkken.

LÆS MERE

wood

Der er tre smukke træsorter i &SHUFLs wood-kollektion: ask, eg og røget eg. Du kan bruge en træsort til hele køkkenet eller shufle med andre materialer for at få dit helt eget udtryk.  Snedkerlavet i Danmark – selvfølgelig – med fokus på kvalitet og eksklusivt dansk design.

LÆS MERE

linoleum

Linoleum er et særligt materiale. Med sin bløde, taktile overflade er det køkkenet du får lyst til at ae. Dets matte glød giver en behagelig reflektion, og gør det rart at være og arbejde i. Vælg mellem de mange smukke farver i kollektionen. Vores arkitekter står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte kombination til dit projekt.

LÆS MERE

painted

Drømmer du om et malet køkken, så er det vores painted kollektion, du skal kigge på. Inspireret af kunsten har vi blandet en harmonisk palette af farver, der spænder fra hvide og grå nuancer til varmere rødlige og gulbrune toner. Vibrerende og legesyge Miami gav inspiration til en kollektion for de mere modige. Du kan selv lege med farverne, og finde det udtryk, der passer til dit hjem. Kombineret med vores greb er mulighederne uendelige. Men vi hjælper dig gerne – bare sig til.

LÆS MERE

Kom ind og se kollektionerne i vores showroom eller bestil en farveprøve

KONTAKT OS